Τα επεισόδια της προσωπικής κόντρας Σπανούλη-Ρούντι [βίντεο]

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Ρούντι Φερνάντεθ και τον Βασίλη Σπανούλη στον τελικό της Ευρωλίγκας δεν ήταν πρωτοφανές. Τα τελευταία δύο χρόνια οι δύο παίκτες φαίνεται πως έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς στη μεταξύ τους κόντρα, αν και πάντα στο τέλος ηρεμούν.

Στον τελικό του Final-4 του Λονδίνου, ο Ρούντι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του από τη διαφαινόμενη ήττα της Ρεάλ σχεδόν 33 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Με τον Σπανούλη να έχει την μπάλα στην κατοχή του, ο Ισπανός έπεσε με δύναμη πάνω του, την στιγμή που ο αρχηγός του Ολυμπιακού προσπαθούσε να φύγει στον αιφνιδιασμό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σπανούλης έδωσε το χέρι σε όλη την ομάδα της Ρεάλ εκτός φυσικά από τον... Ρούντι!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, Ρεάλ και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο παχινίδι στη Μαδρίτη, η «βασίλισσα» φτάνει σε μια άνετη νίκη και ο Ρούντι με τον Σπανούλη «αρπάζονται» μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Ισπανού.

Φτάνοντας φυσικά στον χθεσινοβραδινό τελικό όταν ο Ρούντι θέλησε να ειρωνευτεί τον Σπανούλη, δίνοντας του γρήγορα την μπάλα για να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι κι ενώ όλα είχαν κριθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ