Ανοίγματα που σκοτώνουν: Η Βικτόρια Μπέκαμ όπως δεν την έχετε ξαναδεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανοίγματα που σκοτώνουν: Η Βικτόρια Μπέκαμ όπως δεν την έχετε ξαναδεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώην Spice Girl, σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή, σχεδιάστρια μόδας, μητέρα και fashion icon. Δεν πρόκειται για άλλη από την Βικτόρια Μπέκαμ.

Η δημοφιλής σχεδιάστρια, πλέον, το τελευταίο διάστημα ποστάρει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με πόζες σε περίεργες στάσεις. Σε μία από αυτές, για να δείξει πόσο βολικές είναι οι ολόσωμες φόρμες η 41χρονη Βικτόρια φαίνεται να χαζεύει το κινητό της καθισμένη σε έναν καναπέ με το πόδι κατακόρυφα. «Είναι απίθανο το τι μπορεί να κάνει κανείς φορώντας μια φόρμα», έγραψε επιδεικνύοντας και τα... ανοίγματά της.

Ανοίγματα που σκοτώνουν: Η Βικτόρια Μπέκαμ όπως δεν την έχετε ξαναδεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στο λογαριασμό της φιγουράρει, επίσης, και μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να βάζει ηλεκτρική σκούπα πριν την επίδειξη τη νέας της κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας στη Σιγκαπούρη.

Η επιπλέον είδηση, αν και φυσικά δε μας εκπλήσσει, είναι ότι η Posh έβαλε σκούπα ενώ φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες.

«Ετοιμασίες της τελευταίας στιγμής. Ποιος είπε ότι είμαι υπερβολικά σικ για να σπρώξω», έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ανοίγματα που σκοτώνουν: Η Βικτόρια Μπέκαμ όπως δεν την έχετε ξαναδεί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ