Μήλον αραβικής έριδος ο Παναθηναϊκός; - iefimerida.gr

Μήλον αραβικής έριδος ο Παναθηναϊκός;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανταγωνισμό φαίνεται πως αποκτά ο πρίγκηπας Σουλτάν Αλ Σαούντ στην διαφαινόμενη κούρσα για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφού επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι κατατέθηκε φάκελος για την αγορά της ΠΑΕ από ξένο επενδυτικό fund.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του fund, Γιώργος Γεωργίου, κατέθεσε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Παναθηναϊκού φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά του 100% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στελέχη της ΠΑΕ επιβεβαίωσαν αυτήν την πληροφορία και μίλησαν για «σοβαρή πρόταση».

Ποιος είναι ο κ. Γεωργίου;

Ο Γιώργος Γεωργίου εργάζεται σε γνωστό γραφείο που είχε μεσολαβήσει στην αγορά της Μάντσεστερ Σίτι από τον σεΐχη Μανσούρ. Επομένως, λένε οι πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να είναι Άραβες και πίσω από το fund που θέλει να αγοράσει όλες τις μετοχές της ΠΑΕ.

Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί και λεπτομερής πρόταση, συνοδευόμενη από το χρηματικό ποσό, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ για να εξετάσει την πρόταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ