Αυτή η ελληνική παραλία είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου για γυμνισμό [εικόνες]

«Κάποιες φορές θέλεις απλά να απαλλαχτείς από τα ρούχα σου, να ξαπλώσεις στην παραλία και να ρουφήξεις όσο περισσότερο ήλιο μπορείς» γράφει η Μπρίτανι Τζόουνς Κούπερ.

«Δυστυχώς, αν ξεγυμνωθείς, θα βρεθείς πίσω από τα σίδερα σε πολλά μέρη» σπεύδει να διευκρινίσει, όμως, η travel editor του Fox News έχει τη δική της λίστα με τις παραλίες όπου κάποιος μπορεί να κάνει ελεύθερα γυμνισμό.

«Ευτυχώς, υπάρχουν λίγα μέρη όπου η πρόκληση το να μείνεις χωρίς ρούχα στην κυριολεξία» δεν επιφέρει νομικές κυρώσεις και κατά την Κούπερ αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες για γυμνισμό:

  1. Μικρή Παραλία, Μάουι
  2. Κόκκινη Αμμος, Κρήτη  «Υπάρχουν δύο πράγματα που θα προσέξετε αμέσως ενώ περπατάτε στην Κόκκινη Άμμο. Πρώτον, η άμμος είναι κόκκινη. Και δεύτερον, οι περισσότεροι λουόμενοι δεν φορούν τα ρούχα τους. Βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Κρήτης, και αυτή η κατά κάποιο τρόπο απόμερη παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη με καραβάκι ή κάνοντας πεζοπορία 25 λεπτών από τα Μάταλα. Η τοποθεσία της, μακριά από τον πολύ κόσμο, την καθιστά σε ένα ιδανικό μέρος για να μείνεις γυμνός, χωρίς περίεργους να σε λοξοκοιτούν» σχολιάζει η δημοσιογράφος του Fox News.
  3. Samurai Beach, Αυστραλία
  4. Praia do Pinho, Βραζιλία
  5. Plage de Tahiti, Σεν Τροπέ
  6. Haulover Beach, Μαϊάμι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ