Ο ΣΥΡΙΖΑ... βράζει στο εσωτερικό του -Τριχοτομημένη η «πλειοψηφία» στη νομαρχιακή συνδιάσκεψη της Α' Αθήνας - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ... βράζει στο εσωτερικό του -Τριχοτομημένη η «πλειοψηφία» στη νομαρχιακή συνδιάσκεψη της Α' Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραυματισμένη βγαίνει η συνεδριακή πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ από τη νομαρχιακή συνδιάσκεψη της Α' Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, την ώρα που η κυβέρνηση διανύει το πιο κρίσιμο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Τα μέλη της πιο μεγάλης νομαρχιακής έδωσαν ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και στις τοποθετήσεις τους εμφανίστηκαν ένα βήμα πιο επιφυλακτικοί από την πρόσφατη -σκληρή- ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Εξίσου ενδιαφέρον, το γεγονός ότι η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην ψηφοφορία με τρία ψηφοδέλτια: ένα των «53», ένα της «ενωτικής κίνησης» (των κ.κ. Πουλάκη, Ηλιόπουλου, Μπουρνού κ.λπ.) και ένα της «πλατφόρμας '10» (των κ.κ. Παπαδημούλη, Δούρου κ.λπ.) που μάταια προσπάθησε να συσπειρώσει τις δυνάμεις μεταξύ τους.

«Ενιαία» η πτέρυγα Λαφαζάνη

Αντιθέτως, ενιαίοι και αρραγείς εμφανίστηκαν οι μετέχοντες στην Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καταγράφοντας δυνάμεις σε ένα και μόνο ψηφοδέλτιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ νομαρχιακή εσωκομματικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ