Νίκη για την ΤΣΣΚΑ επί της Φενέρ (86-80) και 3η θέση στο Final-4 - iefimerida.gr

Νίκη για την ΤΣΣΚΑ επί της Φενέρ (86-80) και 3η θέση στο Final-4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΤΣΣΚΑ τερμάτισε στην 3η θέση του Final-4 της Ευρωλίγκας αφού επικράτησε 86-80 της Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους Ρώσους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία των Τούρκων προηγήθηκαν 12-0. Το πρώτο καλάθι για την ομάδα του Ομπράντοβιτς ήρθε τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού όμως η ομάδα του Ιτούδη έδειχνε ασταμάτητη κλείνοντας την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 27-13. Τίποτα δεν άλλαξε στη 2η περίοδο. Η Φενέρ εξακολουθούσε να μην πατάει καλάστο γήπεδο με τη διαφορά να εκτοξεύεται στους 27 πόντους και τελικά το πρώτο ημίχρονο να κλείνει με νταμπλ σκορ 48-24 υπέρ της ΤΣΣΚΑ.

Στην 3η περίοδο ο Γουίμς έστειλε τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της, στο +28 αλλά κάπου εκεί η Φενέρ συνήλθε. Ο Μπιέλιτσα πήρε την κατάσταση στα χέρια του και άρχισε να παίζει σαν πραγματικός MVP της φετινής Ευρώπης. Η Φενέρ με ένα σερί 11-2 μάζεψε τη διαφορά και κατάφερε να κλείσει την 3η περίοδο στο 66-55. Η αντεπίθεση συνεχίστηκε και στην 4η περίοδο με τον Μπιέλιτσα να ισοφαρίζει σε 77-77, τρία λεπτά πριν το τέλος. Ωστόσο ένα τρίποντο του Νίκολς αλλά και η ψυχραιμία στις βολές έφεραν το τελικό 86-80 για τους Ρώσους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φενέρμπαχτσέ ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ευρωλίγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ