Δικαστικά κινείται πλέον ο Μπερτομέου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - iefimerida.gr

Δικαστικά κινείται πλέον ο Μπερτομέου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δικαστικό επίπεδο περνάει πλέον η κόντρα του Ζόρντι Μπερτομέου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας στους εκπροσώπους Τύπου στη Μαδρίτη.

Ο Μπερτομέου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, κάτι που γνωρίζει και θα έχει συνέπειες εκτός αθλητισμού.


«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λειτούργησε πέρα από τους κανονισμούς. Ο Παναθηναϊκός δεν φταίει για το τι κάνει ένας άνθρωπος. Έχει τη δύναμη και την εξουσία για να το κάνει. Δεν μπορούμε λοιπόν, να τιμωρήσουμε χιλιάδες φιλάθλους για έναν άνθρωπο. Η νομική διαδικασία κατά του Γιαννακόπουλου έχει ξεκινήσει», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας και συνέχισε: «Οι δικηγόροι ετοιμάζουν τη δίκη σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για να τιμωρηθεί εκτός των αθλητικών νόμων για όσα έκανε. Και φυσικά είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Είναι χωρίς αμφιβολία ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Το ξέρω ότι είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Θα έχει συνέπειες και εκτός αθλητισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ