O άγνωστος έρωτας της Μιμής Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση [βίντεο] - iefimerida.gr

O άγνωστος έρωτας της Μιμής Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου εμφανίστηκε η Μιμή Ντενίση και έκλαψε για τον χαμένο έρωτά της Αντώνη Τρίτση.

Οταν εμφανίστηκε στην οθόνη η φωτογραφία του Αντώνη Τρίτση, η Μαρία Μπεκατώρου βούρκωσε και δυσκολεύτηκε να συνεχίσει, παρασύροντας και την καλεσμένη της, Μιμή Ντενίση.

«Συγκινούμαι πάρα πολύ που τον βλέπω γιατί ήταν φίλος μου. Δεν μπορώ... μη με τραβάτε!», είπε η Μαρία Μπεκατώρου. «Κλαίω πολύ εύκολα, μη μου το κάνεις αυτό!», την παρακάλεσε η Μιμή Ντενίση.

Η παρουσιάστρια, ανάμεσα σε λυγμούς, περιέγραψε μια συνάντησή τους που την είχε εντυπωσιάσει ο θαυμασμός με τον οποίο κοιτούσε η ηθοποιός τον γνωστό πολιτικό άνδρα.

Ποιός ήταν ο Τρίτσης

Ο Αντώνης Τρίτσης υπήρξε υπουργός του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων, γνωστός για τα οράματά του για την πρωτεύουσα, πολλά από τα οποία πρόλαβε να υλοποιήσει.
Στις 7 Απριλίου του 1992 και σε ηλικία μόλις 55 χρονών, χάνει τη μάχη με το θάνατο που επί μέρες έδινε στο Ιατρικό Κέντρο (μετά από οξύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη στο γραφείο του στο Δημαρχείο). Ο θάνατος του "ματαίωσε" τον επικείμενο γάμο του με την Ελληνίδα ηθοποιό Μιμή Ντενίση, με την οποία διατηρούσε πολύχρονο δεσμό.

Εκείνη την περίοδο θα παντρευόταν την επί επτά χρόνια σύντροφο του Μιμή Ντενίση.

O άγνωστος έρωτας της Μιμής Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση [βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Έχω περάσει κατάθλιψη από θάνατο, όταν πέθανε ο μεγάλος μου έρωτας, ο Αντώνης Τρίτσης. Έπαθα κατάθλιψη επειδή έχασα… το ιδανικό… Πολλά χρόνια. Νομίζω ότι τώρα το διαχειρίζομαι φιλοσοφικά. Παλιότερα δεν μπορούσα. Η σωτηρία μου ήταν πάντοτε η δουλειά. Μετά το θάνατο του Αντώνη και την πολύ μεγάλη στεναχώρια που βίωσα, με έσωσε η δουλειά. Τότε έκανα τις μεγάλες επιτυχίες. (…), έχει δηλώσει η Μιμή Ντενίση.

O άγνωστος έρωτας της Μιμής Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Εχει επίσης εξηγήσει πώς τον γνώρισε:
«Ήταν η μεγαλύτερη απώλεια για μένα! Πάντα ένιωθα η χήρα… Πάντα ένα κομμάτι μέσα μου λέει ότι έφυγε αυτός που θεωρούσα το άλλο μου μισό. Αυτός ήταν ο άντρας μου! Ήταν ένας άνθρωπος πολύ αντίστοιχος με μένα… Είχαμε σχέση 7 χρόνια. Η γνωριμία μας έγινε στο θέατρο, με είχε δει στην παράσταση «Amadeus» και έπειτα στο καμαρίνι, που με βρήκε, μου είπε ότι τον γοήτευσα. Το φλερτ κράτησε πολύ γιατί τότε ήμουν παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη… Με τον Αντώνη είχαμε πολλές ομοιότητες, αυτό το πολυσχιδές που έχω και εγώ, το είχε και ο ίδιος, σε άλλο τομέα, γι’ αυτό καταλαβαινόμασταν χωρίς λόγια. Δεν υπήρξε ποτέ μεταξύ μας αμφιβολία και είχε επίσης αυτό που εγώ λατρεύω, κουλτούρα. Είχε αληθινή μόρφωση και δεν ήταν δήθεν. Ήταν πολύ προχωρημένη προσωπικότητα για την Ελλάδα… Αν είχε ζήσει, θα ήταν πολύ διαφορετική η ζωή μου, πιστεύω ότι θα είχα μείνει μαζί του. Θα είχαμε κάνει οικογένεια, πιστεύω… Η Μαριτίνα μου είχε πει κάποτε «αν είχα μπαμπά, απ’ όλους όσους είχες σχέση, θα ήθελα να ήταν ο Αντώνης»…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιμή Ντενίση Αντώνης Τρίτσης έρωτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ