Για το στέμμα ο Ολυμπιακός μέσα στο σπίτι της «βασίλισσας» - iefimerida.gr

Για το στέμμα ο Ολυμπιακός μέσα στο σπίτι της «βασίλισσας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεά Μαδρίτης μέσα στην έδρα της, στον τελικό της Ευρωλίγκας έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά τη δραματική πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Απόψε το βράδυ (21:00, ΝΕΡΙΤ, Novasports 2, iefimerida.gr), ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης για 3η φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί έχουν το θεωρητικό πλεονέκτημα της έδρας αφού το Final-4 διεξάγεται στο «σπίτι» τους και θα έχουν φυσικά τη συμπαράσταση σχεδόν 9.000 Μαδριλένων στις εξέδρες. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι, δεν νιώθουν και δεν ακούν τίποτα, έχοντας απόλυτη προσήλωση στον στόχο τους.

Η Ρεάλ επιθυμεί απόψε την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 20 χρόνια αλλά και την άτυπη εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2013 στο Λονδίνο. Ο Ολυμπιακός με τον αήττητο Σπανούλη σε Final-4 θα ψάξει το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του αφού εκτός από τις κατακτήσεις του 2012 και του 2013 είχε προηγηθεί και εκείνη του 1997.

Προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του, ρίχνοντας το βάρος στο πως θα κόψει το ρυθμό των Μαδριλένων, οι οποίοι από την πλευρά τους θα ψάξουν τον τρόπο για να σβήσουν τον Σπανούλη. Οπως έκαναν για 37 λεπτά και οι Ρώσοι της ΤΣΣΚΑ το βράδυ της Παρασκευής.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σάσα Πουκλ, Μπόρις Ρίζικ και Ίλια Μπελόσεβιτς. Μείνετε συντονισμένοι στο Live του iefimerida.gr με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, βίντεο και φυσικά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ρεάλ final-4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ