Συγκινητικό: Ινδός παραβαίνει τους νόμους της θρησκείας του για να σώσει τραυματισμένο παιδί [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκινητικό: Ινδός παραβαίνει τους νόμους της θρησκείας του για να σώσει τραυματισμένο παιδί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Ινδός φοιτητής στη Νέα Ζηλανδία έσπασε το αυστηρό θρησκευτικό πρωτοκόλλο και έβγαλε το τουρμπάνι του για να σώσει τη ζωή ενός παιδιού που χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο 22χρονος Χαρμάν Σινγκ, έβγαλε το τουρμπάνι του και το χρησιμοποίησε για να σταματήσει την αιμοραγία στο κεφάλι ενός 5χρονου αγοριού που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο δρόμο του για το σχολείο.

Ο Σινγκ άκουσε το ατύχημα που έγινε έξω από το σπίτι του και βγήκε έξω να δει τι συνέβη «Είδα ένα παιδί κάτω στο έδαφος και μια κυρία τον κρατούσε. Το κεφάλι του αιμορραγούσε, γι 'αυτό έβγαλα το τουρμπάνι μου και το έβαλα κάτω από το κεφάλι του. Δεν σκεφτόμουν για το τουρμπάνι. Σκεφτόμουν το ατύχημα και ότι έπρεπε να βάλω κάτι στο κεφάλι του, γιατί να σταματήσει η αιμορραγία. Αυτή είναι η δουλειά μου να βοηθάω» δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι και κάποιος άλλος θα είχε κάνει το ίδιο για μένα»

Με την πράξη του αυτή, έσπασε το αυστηρό θρησκευτικό πρωτόκολλο των Σιχ αφαιρώντας το τουρμπάνι του, αλλά δέχθηκε επαίνους από ανθρώπους από όλο τον κόσμο για την ηρωική του πράξη.

Από τότε που γνωστοποιήθηκε το περιστατικό, ο Σινγκ έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα και σχόλια στη σελίδα του στο Facebook. Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος με την αντίδραση του κόσμου: «Χιλιάδες άνθρωποι είπαν μπράβο. Εγώ έκανα μόνο ό, τι έπρεπε ως αξιοπρεπές μέλος της κοινότητας. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Facebook σε όλο τον κόσμο που μου στείλανε μήνυμα, αλλά δεν έκανα τίποτα περισσότερο από τη δουλειά μου ως πολίτης» δήλωσε.

Συγκινητικό: Ινδός παραβαίνει τους νόμους της θρησκείας του για να σώσει τραυματισμένο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συγκινητικό: Ινδός παραβαίνει τους νόμους της θρησκείας του για να σώσει τραυματισμένο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συγκινητικό: Ινδός παραβαίνει τους νόμους της θρησκείας του για να σώσει τραυματισμένο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Συγκινητικό: Ινδός παραβαίνει τους νόμους της θρησκείας του για να σώσει τραυματισμένο παιδί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ