Απατεώνας με απίστευτο θράσος στην Κρήτη -Ευχαρίστησε το θύμα του για το καλό που του έκανε - iefimerida.gr

Απατεώνας με απίστευτο θράσος στην Κρήτη -Ευχαρίστησε το θύμα του για το καλό που του έκανε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλο θράσος φαίνεται πως είχε ένας απατεώνας που ξεγέλασε Ηρακλειώτη ξενοδόχο αποσπώντας του 5.500 ευρώ για την αγορά ενός τροχόσπιτου.

Ο ξενοδόχος θέλοντας να πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ευρώπη βρήκε σε αγγελία την πώληση ενός τροχόσπιτου και αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον πωλητή. Μιλώντας μαζί του πληροφορήθηκε πως το όχημα βρισκόταν στην Τήνο και πωλούνταν στη συμφέρουσα τιμή των 5.500 ευρώ.

«Όταν τηλεφώνησα, μου απάντησε ένας κύριος που από τη φωνή φαινόταν πολύ σοβαρός. Ακουγόταν ως ένας κύριος ηλικίας 60 ετών και άνω, ο οποίος αφού μου υπέδειξε πως να δω κι άλλες φωτογραφίες, μου πρότεινε να πάω στην Τήνο να δω το όχημα από κοντά. Η σοβαρότητα που τον διέκρινε στο τηλέφωνο και το γεγονός ότι μου είπε ότι μπορώ να πάω στο νησί του να δω από κοντά το τι πρόκειται να αγοράσω, με έκαναν να πιστέψω ότι δεν είναι απατεώνας. Η Τήνος σκέφτηκα ότι είναι ένα μικρό νησί και θα μπορούσα να τον εντοπίσω, εάν πήγαινε κάτι στραβά» είπε στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ο 44χρονος ξενοδόχος.

Ο 44χρονος Ηρακλειώτης κατέθεσε, αρχικά, σε λογαριασμό στο όνομα Ελένη Λ. 4.000 ευρώ, για την οποία ο απατεώνας που συστήθηκε με το όνομα Βασίλης Ντ. είπε ότι ήταν η σύζυγός του. Ο ξενοδόχος μην καταλαβαίνοντας πως κάτι πάει λάθος, εξαιτίας της σοβαρότητας του συνομιλητή του, έβαλε και την επόμενη ημέρα άλλα 1.500 ευρώ.

Οταν τα κατέθεσε πήρε τηλέφωνο τον φερόμενο πωλητή και για να του το πει.

«Μου είπε ότι το αμάξι ήταν ήδη στο καράβι. Έδωσε το όνομα ενός καραβιού που δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Του ξανατηλεφώνησα και μου είπε το όνομα πλοίου που κάνει το δρομολόγιο για Κρήτη. Όμως το καράβι δεν είχε φτάσει ακόμα στην Τήνο για να φορτώσει, ενώ ο απατεώνας έλεγε ότι το έχει ήδη βάλει μέσα στο γκαράζ του πλοίου», ανέφερε.

Τότε ήταν που άρχισε να αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει στραβά. «Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε εκείνος και μου είπε «φιλαράκι 1000 συγνώμη, δεν υπάρχει αυτοκινούμενο. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το καλό που μου έκανες και εύχομαι ο Θεός να σε βοηθήσει και να βρεις μπροστά σου τα καλά που κάνεις», είπε.

Ο Ηρακλιώτης, έπειτα, έστειλε μήνυμα στον απατεώνα γράφοντας του ότι θα πάει στον εισαγγελέα και εκείνος με περίσσιο θράσος του απάντησε: «Πας δεν πας είναι πολύ καλοστημένη η κομπίνα και δεν πρόκειται να μας βρεις με τίποτα»!

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ