Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πανέτοιμη η ελληνική ομάδα για τον μεγάλο ημιτελικό του Final-4 - iefimerida.gr

Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πανέτοιμη η ελληνική ομάδα για τον μεγάλο ημιτελικό του Final-4

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός μετά το 2012 και το 2013 σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο θα ψάξει απόψε στις 19:00 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΝΕΡΙΤ, Novasports 2, iefimerida.gr) το εισιτήριο για τον τελικό του Final-4 που διεξάγεται στη Μαδρίτη.

Έχοντας ως οδηγό τις δύο κατακτήσεις του '12 και του '13, οι ερυθρόλευκοι ρίχνονται ξανά στη μάχη ενός Final-4 χωρίς το παραμικρό άγχος. Ο στόχος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν εξαρχής να βρεθεί στην τελική τετράδα και από την στιγμή που αυτό επετεύχθη, τότε ό,τι παραπάνω έρθει θα είναι έξτρα μπόνους!

Φυσικά η έλλειψη άγχους δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τα δώσει όλα απέναντι στο μεγαθήριο που ονομάζεται ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είναι αυτή την στιγμή το Νο1 φαβορί αφού διαθέτει ένα εκπληκτικό ρόστερ, το οποίο φέτος έχει γνωρίσει μόλις τρεις ήττες στην Ευρωλίγκα. Η ΤΣΣΚΑ πάντως αν και θα αγωνιστεί στο 12ο Final-4 των τελευταίων 13 ετών, δεν έχει κατακτήσει τη διοργάνωση από το 2008 και θα τη διεκδικήσει χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα στον Ολυμπιακό ανησυχούν για την κατάσταση του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος χθες ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπελόσεβιτς, Ρίζικ και Ιερεθουέλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΤΣΣΚΑ final-4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ