Βλέπουν Μουνιόθ στον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Βλέπουν Μουνιόθ στον ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πρόσωπο του Τόνι Μουνιόθ βλέπουν τον κατάλληλο τεχνικό διευθυντή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να είναι αυτή την στιγμή η Νο1 επιλογή του Δικεφάλου του βορρά.

Ο 47χρονος Ισπανός εργάζεται σε ανάλογη θέση από το 2008 στη Χετάφε, στην οποία καταφέρνει κόντρα στα ισχνά οικονομικά της ομάδας να τη διατηρήσει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο σύλλογο της Μαδρίτης εργάζεται την τελευταία οκταετία, ενώ είχε εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής και στην Ατλέτικο.

Εκτός πάντως από τον Μουνιόθ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές και με τον Αντονέλο Πρέιτι της Πάρμα αλλά και τον Κάρλος Φρέιτα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το σημείο πάντως στο οποίο φαίνεται να κερδίζει ο Μουνιόθ είναι πως στη θητεία του στη Χετάφε έχει καταφέρει να συνεργαστεί άψογα με πέντε διαφορετικου προπονητές, γεγονός που δείχνει πολλά για τις συνεργασίες του μέσα σε μια ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τονι μουνιοθ ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ