Αίμα στο χιόνι: Διαβάστε πρώτοι το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Τζo Νέσμπο

Διαβάζουμε πρώτοι το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του Τζo Νέσμπο που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 18 Μαΐου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Ο Ούλαφ Γιόχανσεν ζει μόνος του σε ένα μικρό διαμέρισμα του Όσλο και του αρέσουν πολύ οι ιστορίες. Ο Ούλαφ είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος που αντιμετωπίζει κάποια «μικρά προβλήματα»: δεν έχει κανένα ταλέντο στις ληστείες, δεν μπορεί με τίποτα να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο για να διαφύγει, δεν αντέχει τα ναρκωτικά και αποφεύγει τις πόρνες γιατί πολύ απλά τις ερωτεύεται. Η ζωή του όλη ανατρέπεται όταν το αφεντικό του τού αναθέτει μια νέα αποστολή: πρέπει να σκοτώσει τη σύζυγό του. Μόνο που ο Ούλαφ θα κάνει το λάθος να ερωτευτεί το υποψήφιο θύμα του.

Τo «Αίμα στο χιόνι» κυκλοφόρησε στη Νορβηγία, στη Μεγάλη Βρετανία και στις ΗΠΑ στις αρχές Απριλίου. Στη Νορβηγία το πρώτο τιράζ των 140.000 αντιτύπων εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως. Ο δεύτερος τόμος του θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, σχεδόν ταυτόχρονα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου έχει ήδη αγοράσει ο Λεονάρντο ντι Κάπριο. Η θρυλική τραγουδοποιός Patti Smith διαβάζει το βιβλίο στην αμερικάνικη έκδοση σε audio book.

Διαβάστε εδώ τις πρώτες σελίδες του βιβλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jo Nesbo βιβλίο προδημοσίευση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ