Απίστευτες εικόνες στο «Μπομπονέρα» - Ψέκασαν με σπρέι πιπεριού τους παίκτες της Ρίβερ [βίντεο]

Το ντέρμπι της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρίβερ Πλέιτ συγκαταλέγεται στα τρία πιο δυνατά παγκοσμίως όμως αυτά που συνέβησαν τα ξημερώματα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Το ματς οδηγήθηκε στην οριστική διακοπή με υπαιτιότητα της Μπόκα αφού οι οπαδοί της έριξαν σπρέι πιπεριού στους αντιπάλους τους.

Ο επαναληπτικός για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Με το ημίχρονο στο 0-0, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια όμως οι παίκτες περνώντας τη φυσούνα αντιμετώπισαν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οπαδοί της Μπόκα κατάφερε να ξεπεράσουν τις αστυνομικές δυνάμεις και να ψεκάσουν με σπρέι πιπεριού τους ποδοσφαιριστές της Ρίβερ Πλέιτ, οι οποιοι κατακόκκινοι, έβγαιναν ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, κάποιοι δάκρυζαν, μερικοί έπεφταν στο έδαφος και έντρομοι άνθρωποι και των δύο ομάδων προσπαθούσαν να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά, έπειτα από διαβουλεύσεις που κράτησαν 70 λεπτά, ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης, αφού ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Ρίβερ υπέστησαν αλλεργικό σοκ και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν τον αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ