Νέα επίθεση Διαμαντόπουλου σε Πανούση: Στηρίζει ακόμα την ακροδεξιά ατζέντα της προηγούμενης κυβέρνησης - iefimerida.gr

Νέα επίθεση Διαμαντόπουλου σε Πανούση: Στηρίζει ακόμα την ακροδεξιά ατζέντα της προηγούμενης κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα σφοδρή επίθεση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος μέσω facebook κατηγορώντας τον υπουργό πως «παραμένει στην εποχή της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης που ο ίδιος στήριζε και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά,Βορίδη,Γεωργιάδη,Μπαλτάκου...».

Με αφορμή τη δήλωση του κ.Πανούση «θέλω να κρατήσω το κεκτημένο του Δένδια στο κέντρο της Αθήνας» σε εκδήλωση από το Δίκτυο για τη Μεταρρύθμιση, υπό την Άννα Διαμαντοπούλου,με θέμα:«Η απειλή του φανατικού Ισλάμ & ISIS και η εσωτερική ασφάλεια», ο κ.Διαμαντόπουλος βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί ξανά στον κ.Πανούση.

Με ανάρτηση του λοιπόν στο facebook ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος υποστηρίζει πως το σήριαλ «Νόμος και τάξη» της στρατηγικής της έντασης απέναντι στην κοινωνία που έπαιζε κάθε μέρα στα δελτία των 8:30 ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει καταγγείλει και τώρα ο κ.Πανούσης λέει πως αποτελεί κεκτημένο και είναι επιθυμία της κυβέρνησης να διατηρηθεί. Μάλιστα του επιτίθεται υποστηρίζοντας πως «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να του επιτρέπει να κρύβεται πίσω από δήθεν επιστημονικές εξάρσεις», αναφερόμενος στην προηγούμενη διαμάχη που είχαν οι δυό τους μετά την επιστημονική άποψη Πανούση ότι ο παιδοκτόνος (ο πατέρας της μικρής Αννυς) δεν θα μακροημερεύσει στη φυλακή.

Η ανάρτηση Διαμαντόπουλου

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που να του επιτρέπει να κρύβεται πίσω από δήθεν επιστημονικές εξάρσεις...
Μόλις μάθαμε πως το σήριαλ "Νόμος και τάξη" της στρατηγικής της έντασης απέναντι στην κοινωνία που έπαιζε καθε μέρα στα δελτία των 8:30 και το καταγγέλαμε,αποτελεί κεκτημένο και είναι επιθυμία της κυβέρνησης να διατηρηθεί...
Προφανώς παραμένει στην εποχή της τρικομματικής μνημονιακής συγκυβέρνησης που ο ίδιος στήριζε και κάλυπτε όλη την ακροδεξιά ατζέντα των Σαμαρά,Βορίδη,Γεωργιάδη,Μπαλτάκου...

Νέα επίθεση Διαμαντόπουλου σε Πανούση: Στηρίζει ακόμα την ακροδεξιά ατζέντα της προηγούμενης κυβέρνησης | iefimerida.gr 0

Η δήλωση Πανούση

«Από τις συζητήσεις μου και με τους δύο έμαθα και μεταφέρω το μήνυμα της συνέχειας στη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων», είπε ο κ. Πανούσης, προσθέτοντας: «θέλω να κρατήσω το κεκτημένο του Δένδια στο κέντρο της Αθήνας». «Πρέπει να τελειώνουμε με το θέμα της διαπραγμάτευσης και να μελετήσουμε το -μεταναστευτικό- θέμα με ριζικές προτάσεις. Πάμε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις»,τόνισε, ενώ αναφερόμενος στη Θράκη, είπε ότι υπάρχει ειρηνική συνύπαρξη θρησκειών και πολιτισμών.

Στην επισήμανση, ότι η Γερμανία είναι η χώρα με τις περισσότερες παροχές ασύλου, απάντησε ότι στην Ελλάδα μόνο το 10% των εισερχομένων προσφύγων κάνει αίτηση ασύλου, για να σημειώσει ότι «αναγκαστικά θα καταλήξουμε σε καταυλισμούς». Αναφερόμενος, εξάλλου, στη νέα μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, είπε ότι πρώτον ότι δεν είναι βέβαιος για την δίκαιη κατανομή των μεταναστευτικών ροών, οι οποίες πιά - όπως υπογράμμισε -είναι πολύ μεγάλες και δεύτερον ότι η χρηματοδότηση δεν λύνει τα προβλήματα ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ