Μαξίμου: Αμετανόητος και αλαζόνας ο Σαμαράς - Πανηγυρίζει ένα φανταστικό success story - iefimerida.gr

Μαξίμου: Αμετανόητος και αλαζόνας ο Σαμαράς - Πανηγυρίζει ένα φανταστικό success story

(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε το μέγαρο Μαξίμου στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγνώμη, επειδή τα στοιχεία που αποδέχεται και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιβεβαιώνουν το success story της κυβέρνησής του.

«Ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη το πλεόνασμα θράσους του κ. Σαμαρά. Αμετανόητος και αλαζών πανηγυρίζει ένα φανταστικό success story μέσα στα ερείπια της μνημονιακής Ελλάδας» σχολίασαν στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού.

Καταλήγοντας μάλιστα τονίζουν ειρωνικά: «Το πόσο, μάλιστα, πετυχημένη ήταν η διακυβέρνησή του μας το υπενθύμισε η ομολογία του κ. Σταϊκούρα στη Βουλή ότι τα ταμειακά διαθέσιμα θα τελείωναν τον Φεβρουάριο αν δεν είχαν γίνει εκλογές».

Οι ΑΝΕΛ για τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

«Είναι τουλάχιστον τραγελαφική η προσπάθεια του τέως πρωθυπουργού να ξαναπουλήσει τα φύκια του …ανεπανάληπτου «success story», που μόνο ο ίδιος αντιλήφθηκε, για μεταξωτές κορδέλες στους Έλληνες πολίτες» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη για τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.

«Το να προσεγγίζει την πραγματικότητα με εμμονές και ιδεοληψίες είναι μικρό το κακό. Το να παραμένει όμως αμετανόητος, αντί να ζητά συγνώμη από τον ελληνικό λαό, που υπέστη οδυνηρές θυσίες για λίγα ψίχουλα …πρωτογενούς πλεονάσματος, συνιστά έγκλημα καθοσιώσεως. Ιδίως, όταν ο λαός του έδειξε την πόρτα της οριστικής εξόδου» καταλήγει στο σχόλιό της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ