Λουντ μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Λουντ μέχρι το 2018 στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φινλανδού μέσου μέχρι το 2018 κι ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην χώρα μας στα τέλη του μήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόμπιν Λούντ. Ο Φινλανδός διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου και είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά και πραγματικά νιώθω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη οικογένεια… Έτσι κι εγώ, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Φυσικά, θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλα ματς στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό!», ήταν τα πρώτα λόγια του Λούντ, μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Λουντ μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ