Barclays: Ο μοναδικός λόγος να μην υπάρξει συμφωνία είναι να δεχθεί η Γη επίθεση από εξωγήινους - iefimerida.gr

Barclays: Ο μοναδικός λόγος να μην υπάρξει συμφωνία είναι να δεχθεί η Γη επίθεση από εξωγήινους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι μπορεί να συμβεί και να μην επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της; Η αδιαλλαξία μιας εκ των δύο πλευρών; Ένα συστημικό ατύχημα; Σύμφωνα με στέλεχος της Barclays, μπορεί να συμβεί κάτι άλλο.

Αυτό το κάτι... άλλο είναι να«δεχθεί ο πλανήτης Γη επίθεση από τους εξωγήινους ή να συμβεί ένα παγκόσμιο σοκαριστικό γεγονός. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι 100% βέβαιο ότι θα υπογράψει συμφωνία», αναφέρει το εν λόγω στέλεχος της Τράπεζας στο Λονδίνο στο bankingnews.gr.

Επιπλέον, αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποτελεί τον βασικό κορμό της ελληνικής κυβέρνησης είναι αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα, έχει το πρόγραμμα του αλλά αντιλαμβάνεται ότι ο ρους της ελληνικής ιστορίας δεν μπορεί να αλλάξει.Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθεί ένα συνεπές αριστερό ευρωπαϊκό κόμμα.
Θέλει να αλλάξει κακώς κείμενα αλλά δεν θέλει την ρήξη. Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το μνημόνιο αλλά δεν θέλει να αλλάξει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδος. Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει ένα καλύτερο πλαίσιο αναπτυξιακών και όχι υφεσιακών μεταρρυθμίσεων αλλά όχι να έρθει σε σύγκρουση με τις χώρες που δανείζουν την Ελλάδα».

Ο ρόλος του κακού παιδιού

Και συνεχίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει καλά το παιχνίδι του απείθαρχου παιδιού. Γνωρίζει όμως το απείθαρχο παιδί ότι η στοργική οικογένεια θα τον αγκαλιάσει πάλι όπως στην επιστροφή του άσωτου υιού. Η Ευρώπη επίσης θέλει την Ελλάδα στο ευρώ. Η Ευρώπη δεν θέλει πειράματα, διάσπαση ή συνθήκες αποσταθεροποίησης. Η ευρωπαϊκή οικονομία ετοιμάζεται για μια περίοδο οικονομικής ανάκαμψης, οι κυβερνήσεις ποντάρουν στην περίοδο οικονομικής ευημερίας που ξεκινάει και δεν θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να χαλάσει το πάρτι».

Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει συμφωνία αναφέρει το στέλεχος της Barclays και καταλήγει. «Τώρα που το ξανασκέφτομαι ακόμη και αν ο πλανήτης Γη δεχθεί επίθεση από εξωγήινους πάλι η Ελλάδα θα συμφωνήσει με την ΕΕ, ο φυσικός χώρος της Ελλάδος είναι η Ευρώπη.
Η Ευρώπη δεν είναι ελληνικό όνομα ή κάνω λάθος;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Barclays ΣΥΡΙΖΑ Ευρωζώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ