Ο Κοτζιάς τραγουδά «We are the world» αγκαζέ με τον Τούρκο ΥΠΕΞ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κοτζιάς τραγουδά «We are the world» αγκαζέ με τον Τούρκο ΥΠΕΞ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ προέβησαν σε μια ασυνήθιστη κίνηση το βράδυ της Πέμπτης στην Αττάλεια, κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας που είχαν.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μόλις το δείπνο έφτασε στο τέλος του, ευχαρίστησε από μικροφώνου την ορχήστρα της Enbe και στη συνέχεια προσφέρθηκε να τραγουδήσει ένα κομμάτι για την ειρήνη.

Μάλιστα, προσκάλεσε στη σκηνή και τους άλλους ΥΠΕΞ, με το δημοσίευμα της εφημερίδας να αναφέρει πως πρώτος ανταποκρίθηκε ο Ελληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς, ενώ μετά τον ακολούθησαν όλοι.

Οι υπουργοί τραγούδησαν το «We are the World», το οποίο είχε ηχογραφηθεί το 1985 από το γκρουπ καλλιτεχνών που ονομαζόταν USA for Africa. Το τραγούδι έχουν γράψει από κοινού ο Μάικλ Τζάκσον και ο Λάιονελ Ρίτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπουργοί ΝΑΤΟ Αττάλεια τραγουδούν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ