Απογοήτευση για τη στάση Ξυδάκη στη διεκδίκηση των Μαρμάρων - iefimerida.gr

Απογοήτευση για τη στάση Ξυδάκη στη διεκδίκηση των Μαρμάρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απογοήτευσή του για την δήλωση του Νίκου Ξυδάκη σχετικά με την υπόθεση της διεκδίκησης των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο, εξέφρασε με δήλωσή του ο David Hill, πρόεδρος του διεθνούς συνδέσμου για την επιστροφή των γλυπτών στην Ελλάδα.


Σε επιστολή του, ο κ. Hill επισημαίνει πως ο κ. Ξυδάκης απορρίπτει τη λύση δια της νομικής οδού, πριν καν ακούσει τις συμβουλές που έχουν να του προσφέρουν οι Βρετανοί δικηγόροι.
Μάλιστα, σημειώνει ότι ο κ. Ξυδάκης δεν περίμενε καν την τη συνάντηση με τους Βρετανούς δικηγόρους πριν αποφασίσει για το πως θα κινηθεί, ενώ τονίζει πως ο υπουργός πολιτισμού σε λίγες μέρες θα είχε στα χέρια του μια γραπτή πρόταση για το πως θα έπρεπε να κινηθεί η Ελλάδα προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή των μαρμάρων.
Στην επιστολή του ο κ. Hill σημειώνει πως οι υποστηρικτές της Ελλάδας ανά τον κόσμο απογοητεύτηκαν από την στάση του έλληνα υπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απογοήτευση Hill μάρμαρα Ξυδάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ