Σε ρυθμούς Final-4 η Μαδρίτη - Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας - iefimerida.gr

Σε ρυθμούς Final-4 η Μαδρίτη - Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στη Μαδρίτη, εκεί όπου την Παρασκευή θα διεκδικήσει το ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Final-4 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Η ισπανική πόλη, κινείται ήδη σε μπασκετικούς ρυθμούς....

Ο ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Γιουβέντους «απασχόλησε» τη Μαδρίτη μέχρι τα ξημερώματα. Από σήμερα όμως, όλα κινούνται σε ρυθμούς Final-4. Στην ισπανική πόλη βρίσκονται ήδη οι τέσσερις ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση ενώ αρχίζουν σιγά-σιγά να καταφτάνουν και εκατοντάδες οπαδοί των Φενέρ, ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα κοινωνικής δράσης της Ευρωλίγκας «One Team» θα φιλοξενήσει σήμερα το μεσημέρι τους Πέτγουεϊ, Χάινς, Χριάπα, Σαβάς και Μεϊρί, οι οποίοι θα υπογράψουν αυτόγραφα στα μικρά παιδιά και θα φωτογραφηθούν μαζί τους ενώ λίγο αργότερα στην Casa De Coreos θα γίνει η απονομή των βραβείων στα μέλη της καλύτερης πεντάδας, η οποία αποτελείται από τους Σπανούλη, Μπιέλιτσα, Τεόντοσιτς, Ρέγιες και Μαριάνοβιτς.

Στην καθιερωμένη συνέντευη Τύπου θα μιλήσουν οι Σπανούλης, Μπιέλιτσα, Ρέγες και Τεόντοσιτς καθώς και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου. Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί πρώτος στις 17:30 και θα τον ακολουθήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 19:00. Η Φενέρ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα προπονηθεί στις 20:40 και η Ρεάλ στις 22:15.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι φίλοι της Ρεάλ θα κερδίσουν σίγουρα τη μάχη της εξέδρας καθώς έχουν εξασφαλίσει σχεδόν 8.000 εισιτήρια ενώ δυναμική παρουσία θα έχουν και οι Τούρκοι της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ final-4 Ολυμπιακός Μαδρίτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ