Στα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ σήμερα ο Σαμαράς για να συγχαρεί τους ΔΑΠίτες - iefimerida.gr

Στα κεντρικά της ΟΝΝΕΔ σήμερα ο Σαμαράς για να συγχαρεί τους ΔΑΠίτες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, θα βρεθεί νωρίς το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς για να συγχαρεί από κοντά τους ΔΑΠίτες για τη νίκη που κατέγραψαν στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές.

Ο κ. Σαμαράς σε χθεσινοβραδινή του δήλωση είπε ότι το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών δείχνει πως οι φοιτητές θέλουν τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της Παιδείας.

Σε δήλωσή του και με αφορμή την νίκη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στις εκλογές στα Πανεπιστήμια και τα Τεχνολογικά Ιδρύματα ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως «παρά το σκηνικό βίας των κουκουλοφόρων στις διάφορες Σχολές και την τρομοκρατία που προσπάθησαν να επιβάλουν, με τις πλάτες της κυβέρνησης, η συμμετοχή άγγιξε τις 100.000 και η ΔΑΠ ΝΔΦΚ ανέβασε τη δύναμή της και στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ» καθώς ξεπερνάει το 45% στα Πανεπιστήμια και πλησιάζει το 60% στα ΤΕΙ.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «αυτό το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απάντηση για το καθεστώς οπισθοδρόμησης που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση στην ανώτατη εκπαίδευση».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ η «πανεπιστημιακή κοινότητα, οι φοιτητές, οι σπουδαστές και ο λαός, θέλουν να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν ξεκινήσει και όχι να πάμε πίσω στο χθες που χρεοκόπησε».

Χθες, διευθυντής του προέδρου της ΝΔ, Κώστας Μπούρας τηλεφώνησε στον πρόεδρο της νεολαίας της ΝΔ Σάκη Ιωαννίδη, προκειμένου να του μεταφέρει τα συγχαρητήρια του προέδρου του κόμματος, αλλά και να τον ενημερώσει πως σήμερα θα παραβρεθεί στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ