Εθνική 2004: Εδωσαν χαρά και ελπίδα στα μικρά παιδιά - iefimerida.gr

Εθνική 2004: Εδωσαν χαρά και ελπίδα στα μικρά παιδιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ και η Εθνική ομάδα του 2004 πρόσφεραν χαρά και θέαμα στους περίπου 12,000 φιλάθλους που βρέθηκαν στην Τούμπα σε ένα φιλικό παιχνίδι, τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στο Παιδογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην Τούμπα, όπου νυν και βετεράνοι παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς και διεθνείς της χρυσής φουρνιάς του 2004, συνδύασαν την χαρά του αθλήματος με την κοινωνική προσφορά. Έδωσαν φιλανθρωπικό αγώνα μπροστά σε 12.000 θεατές και τα έσοδα από τα εισιτήρια πήγαν στα ταμεία του Παιδογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Τόσο όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες αλλά και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι τηλεοπτικά, είχαν την ευκαιρία να δουν στο χορτάρι σύγχρονα και παλιότερα είδωλα που τους έχουν χαρίσει πολύ μεγάλες στιγμές. Το χειροκρότημα ήταν ζεστό για όλους. Στη μεγάλη προσέλευση οπαδών έπαιξε σαφώς ρόλο και η χθεσινή είδηση της εξόφλησης των χρεών του ΠΑΟΚ στο Δημόσιο με την καταβολή 10,8 εκ. ευρώ από τον Ιβάν Σαββίδη. Ήταν μία κίνηση που σίγουρα άλλαξε την ψυχολογία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ του Χρυσοβαλάντη ο οποίος σκόραρε στο 1' με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Χαριστέας ισοφάρισε για την Εθνική 2004 στο 10' με πλασέ προ κενής εστίας, ενώ στο 19' ο Αμανατίδης σημείωσε το δεύτερο γκολ της Εθνικής 2004. Ο ΠΑΟΚ απάντησε γρήγορα με τέρμα του Πόζογλου και το τελικό 3-2 έγραψε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπασινάς με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Χαριστέας από τον Πουρλιοτόπουλο.

Οι συνθέσεις
Εθνική Ελλαδας 2004: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Νταπίζας, Γκούμας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καφές, Καραγκούνης, Αμανατίδης.
Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε και ο Χαλκιάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Λάκης, Κυργιάκος, Γιώργος Γεωργιάδης, Βρύζας και Κατεργιαννάκης.

Ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σνάουτσνερ, Ρατς, Χασιώτης, Κόστα, Γκαρσία, Νομπόα, Αλεξανδρίδης, Μακ, Σκαρτάδος, Κουλούρης
Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γλύκος, Κίτσιου, Πόζογλου, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Καραγεωργίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Πουρλιοτόπουλος, Μαυρέας, Μαντούρο, Σαββίδης, Πούγγουρας, Παπαγιαννόπουλος, Παντελής Κωνσταντινίδης, Λεοντιάδης, Κούτσης, Βασίλης Σαμαράς, Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ εθνικη 2004 φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ