T-Bone, η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο - iefimerida.gr

T-Bone, η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αλάτι είναι το μυστικό του.

Λέγεται έτσι γιατί είναι η ονομασία κοπής του κρέατος στην Αμερική. Πρέπει απαραίτητα να έχει ωριμάσει τουλάχιστον 4 εβδομάδες, ώστε να γίνει μαλακό σαν λουκούμι, χωρίς να χάσει την ανυπέρβλητη γεύση του.
Μια μπριζόλα T-Bone έχει πάχος τουλάχιστον 4 εκατοστά και ζυγίζει 700-800 γραμμάρια.

T-Bone, η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο | iefimerida.gr 0


Εκτέλεση

  • Βγάλτε τις μπριζόλες από το ψυγείο μισή ώρα πριν ψηθούν
  • Ετοιμάστε φωτιά -Κάρβουνα, γκριλ ή μπάρμπεκιου στους 500-600 βαθμούς
  • Βάλτε τις μπριζόλες σε ανοιχτό πιάτο και ρίξτε μια ιδέα ελαιόλαδο
  • Χαϊδέψτε τις μπριζόλες να πάει το ελαιόλαδο παντού
  • Ρίξτε πιπέρια πολύχρωμα
  • SOS: Μη βάλετε αλάτι τώρα, χάνει όλα τα υγρά!
  • Με ένα χαρτί κουζίνας λαδώστε την επιφάνεια του μπάρμπεκιου
  • Βάλτε τις T-Bone, με ανοιχτό καπάκι και αφήστε για 1,5 λεπτό να ψηθούν
  • Γυρίστε τα σε άλλη κατεύθυνση, από την ίδια πλευρά, για να κάνουν τετράγωνα από το ψήσιμο
  • Αφήστε 1,5 λεπτό
  • Γυρίστε από την άλλη πλευρά
  • Ψήστε ακόμη 2 λεπτά, είναι έτοιμα!
  • Οταν σερβίρετε βάλτε αλάτι, όσο θέλετε

Εδώ οι Γερμανοί εξηγούν πόσα λεπτά θα τις ψήσετε για να γίνουν όπως τις θέλετε:

T-Bone, η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή T-Bone μπριζόλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ