Πλήρωσε 2,6 εκατ. ευρώ στην Εφορία γνωστό παραλιακό μπαρ στην Ψαρού της Μυκόνου - iefimerida.gr

Πλήρωσε 2,6 εκατ. ευρώ στην Εφορία γνωστό παραλιακό μπαρ στην Ψαρού της Μυκόνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των περίπου 2,6 εκατ. ευρώ κατέβαλε στην εφορία επιχειρηματίας ο οποίος διατηρεί πασίγνωστο κέντρο διασκέδασης στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω επιχειρηματίας κατέβαλε ποσό 2,1 εκατ. ευρώ κλείνοντας υπόθεση φοροδιαφυγής που αφορούσε παραβάσεις μη έκδοσης μεγάλης αξίας αποδείξεων το καλοκαίρι του 2009, ενώ το υπόλοιπο ποσό των περίπου 500.000 ευρώ αφορούσε άλλες φορολογικές παραβάσεις.

Η πληρωμή του ποσού, όπως αναφέρει και το capital, έγινε στο πλαίσιο των ευνοϊκών διατάξεων της ρύθμισης Βαλαβάνη για τις 100 δόσεις που προσφέρουν ολική διαγραφή σε προσαυξήσεις και πρόστιμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συνολικό ποσό που είχε βεβαιωθεί με βάση τους ελέγχους στην επιχείρηση ξεπερνούσε τα 5 εκατ. ευρώ και με τη ρύθμιση καταβλήθηκαν μόνο τα 2,6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ Μύκονος Ψαρού εφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ