Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 13 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει εσάς τους Κριούς σε κάποιες μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες που κάνετε επάνω σε ένα οικογενειακό θέμα. Ο Άρης (κυβερνήτης σας) απέναντι από τον Κρόνο δεν δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για κάποιες κινήσεις ή συζητήσεις που θέλετε και αφορούν το φιλικό σας περιβάλλον. Η αντίθεση αυτή του Άρη –Κρόνου δεν είναι καθόλου ευεργετική για εσάς, προσέχετε λοιπόν τον τρόπο που οδηγείτε και κινείστε γενικότερα. Παρ΄ όλα αυτά, κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να στηρίξουν τις συζητήσεις και τις προσπάθειές σας. Όσοι είστε γεννημένοι τέλος Μαρτίου θα κάνετε έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια, ενώ η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ότι παίρνει έναν νέο δρόμο που μοιάζει ο ιδανικός για εσάς. Για τους Κριούς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4 Απριλίου ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε.

Ταύρος
Για εσάς τους Ταύρους έχει αρχίσει μια περίοδος μεγάλων εντάσεων, αλλά και οικονομικών θεμάτων. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων, όπως επίσης και ένα νομικό διαδικαστικό θέμα που προέκυψε λόγω οικονομικών θεμάτων. Σήμερα ωστόσο θα έχετε την βοήθεια και την στήριξη των φίλων σας. Η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι τον Απρίλιο, με τις μικρές, κοντινές διαδρομές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα όπως και οι συναντήσεις σας μαζί τους να είναι πολύ ευχάριστες. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι που είστε γεννημένοι γύρω στις 21-22 Μαΐου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτή την περίοδο, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες σημαντικές εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 25 Μαΐου υπάρχει ένα θολό τοπίο γύρω από τα επαγγελματικά σας. Αντίθετα, εσείς που έχετε γενέθλια γύρω στις 4-6 Ιουνίου, με τον Ερμή να βρίσκεται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης (όπου και θα παραμείνει για καιρό) θα κάνετε πολλές συζητήσεις, ενώ από τις 19 Μαΐου που θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του έχετε να κάνετε πολλές σκέψεις και αναθεωρήσεις και γενικότερα να δείτε τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τη κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή μπορεί να ρυθμιστεί κατά τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι αντιμετωπίζετε ένταση σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε ένα άγχος τόσο για το εργασιακό σας περιβάλλον όσο και για την υγεία σας. Προσέχετε τον γάμο σας, και ιδιαίτερα ένα θέμα το οποίο θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν οι άλλοι ώστε να μπλοκάρουν τις ενέργειές σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς σας ανοίγει νέους δρόμους για ταξίδια στο εξωτερικό, για επαφές και συζητήσεις. Για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 26-28 Ιουνίου είναι μια ευνοϊκή εποχή, με την Αφροδίτη στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης να φέρνει συναισθηματικές επαφές, ακόμη και ένα οικονομικό «ξάνοιγμα», αρκεί βέβαια να γίνει με προσοχή.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες υπάρχει κάποια ένταση , ίσως υπάρχει μια διαμάχη ανάμεσα στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και εσείς να είστε στη μέση. Κάποια οικονομικά θέματα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο ώστε να πάρουν μια νέα μορφή. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Αυγούστου θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας, ενώ για όσους έχετε γενέθλια γύρω στις 12 υπάρχουν αλλαγές, με πολλά πράγματα να παίρνουν τώρα μια νέα μορφή. Γενικότερα, όσοι είστε γεννημένοι 7-12 Αυγούστου θα έχετε σημαντικές εξελίξεις. Οι Λέοντες των πρώτων ημερών φαίνεται σαν να μην μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα σχέδιά σας.

Παρθένος
Παρθένοι μου, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-25 Αυγούστου, οι καταστάσεις δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές τόσο στα οικογενειακά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο ευνοεί όσους είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, βοηθώντας σας να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Ταξίδια, επαφές και συμφωνίες ευνοούνται. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα φαίνεται να ευνοούνται για όσους είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς, ένα σχέδιό σας, ένα ταξίδι, φαίνεται να ανατρέπονται αυτή τη στιγμή, ενώ τα εργασιακά σας θέματα ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο. Αν έχετε γενέθλια γύρω στις 6 Οκτωβρίου θα έχετε κάποιες συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια. Από τώρα και ως τις 19 του μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται στην ίδια θέση θα έχετε συζητήσεις αλλά και υπαναχωρήσεις, θα σκεφτείτε και πάλι είτε τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, είτε κάποια πολύ σημαντική σας συζήτηση. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, η Σελήνη στους Ιχθύς είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, καθώς μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες. Όμως, θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας, αλλά και οικονομικά θέματα που συνδέονται με αυτήν, μπορεί να πάρουν μια απρόοπτη τροπή. Προσέχετε λοιπόν. Όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο μπορεί να έρθετε ποιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ακόμη και να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

Τοξότης
Οι ημέρες αυτές είναι πολύ δύσκολες για τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-25 Νοεμβρίου, με τον Άρη απέναντί σας να δημιουργεί μια σημαντική ένταση. Ενδεχομένως να υπάρξει μια αντίθετη γνώμη από τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας η οποία θα δημιουργήσει ένα σημαντικό ρήγμα στις σχέσεις σας. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο έχετε να περιμένετε πολλά, με πολλά καινούργια και σημαντικά πράγματα να προβλέπονται, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Δεκεμβρίου. Ένα οικογενειακό θέμα έρχεται σήμερα στο προσκήνιο.

Αιγόκερως
Αιγόκεροι μου, κάποια σχέδιά σας που έχουν σχέση με την οικογένεια, την εργασία ίσως ακόμη και την υγεία σας σας φορτίζουν αυτό το διάστημα. Ενδεχομένως μάλιστα να υπάρξουν και απρόσμενες εξελίξεις και απρόσμενες καταστάσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας με όσο πιο ήρεμο τρόπο γίνεται αυτή την αυτή τη περίοδο. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας φαίνεται να παίρνει μια νέα τροπή για εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι βρίσκεστε σε μια περίοδο δράσης ιδιαίτερα σημαντική. Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να διευθετηθεί σήμερα κατά τον καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας ευνοούνται.

Ιχθείς
Ιχθύες μου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή την περίοδο καθώς η ένταση που αντιμετωπίζετε σε οικογενειακό επίπεδο θα συνεχίσει να υπάρχει για αρκετό καιρό! Ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 19-21 Φεβρουαρίου τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, προσπαθήστε λοιπόν να συντονίσετε τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Αντίθετα, οι σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται σε μια καλή φάση. Σήμερα, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί ιδιαίτερα όσους είστε γεννημένοι τον Μάρτιο φέρνοντας νέα και πολύ σημαντικά δεδομένα στη ζωή σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ