Ξεπέρασαν τα 500 εκ. δολάρια τα έσοδα από τη μάχη Μέιγουεδερ-Πακιάο - iefimerida.gr

Ξεπέρασαν τα 500 εκ. δολάρια τα έσοδα από τη μάχη Μέιγουεδερ-Πακιάο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαρακτηρίστηκε ο αγώνας της χρονιάς. Ακόμη κι αν δεν πρόσφερε το θέαμα που περίμεναν οι περισσότερο, η μάχη του Μέιγουεδερ με τον Πακιάο απέφερε έσοδα που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Ο αγώνας μποξ ανάμεσα στον Φλόιντ Μέιγουεδερ και τον Μάνι Πακιάο στις 2 Μαϊου, χαρακτήριστηκε από τους «ειδικούς» ως η μάχη του αιώνα. Σίγουραα τα χρήαμτα που εισπράχθηκαν ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Μόνο από τα 16.219 εισιτήρια στο MGM του Λας Βέγκας εισπράχθηκαν 72 εκατομμύρια δολάρια, κατά πολύ περισσότερα από τα 20 εκατ. που ήταν τα κέρδη για τον αγώνα Μέιγουεδερ-Κανέλο το 2013.

Ακόμη πιο εξωφρενικές είναι οι εισπράξεις από το pay per view, καθώς 4,4 εκατομμύρια Αμερικανοί αγόρασαν διαδικτυακά τον αγώνα έναντι 100 δολαρίων! Νούμερο σχεδόν διπλάσιο από το προηγούμενο ρεκόρ και τον αγώνα Μέιγουεδερ-Ντε Λα Χόγια το 2007, όταν είχαν καταγραφεί 2,48 εκατ. πωλήσεις. Τα συνολικά κέρδη από εισιτήρια, PPV και χορηγίες ξεπέρασαν τα 500 εκατομμύρια δολάρια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φλόιντ Μεϊγουέδερ Μάνι Πακιάο μποξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ