O δικηγόρος του πατέρα της Αννυς αποκαλύπτει: Το σπίτι δεν είχε κουζίνα – Δεν έβρασε το παιδί - iefimerida.gr

O δικηγόρος του πατέρα της Αννυς αποκαλύπτει: Το σπίτι δεν είχε κουζίνα – Δεν έβρασε το παιδί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιά» στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Αννυς βάζει ο δικηγόρος του παιδοκτόνου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, μιλώντας για την υπόθεση.

Ο κ. Χρυσικάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι το σπίτι στο οποίο εκτυλίχθηκε η τραγωδία δεν έχει την απαραίτητη υποδομή για κουζίνα.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το σπίτι δεν έχει συσκευή κουζίνας τονίζοντας ότι εγείρονται αρκετά ερωτήματα για το αν ο 27χρονος Σάββας έβρασε το ίδιο του το παιδί.

«Δεν λέω ότι δεν προέβη σε μια φρικαλεότητα μετά το θάνατο. Λέω ότι δεν μαγείρεψε το παιδί» σημείωσε ο κ. Χρυσικάκης.

Ο συνήγορος του παιδοκτόνου σημείωσε, πάντως, ότι ο ίδιος ο Σάββας είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ότι προέβη σε αυτή τη φρικτή ενέργεια.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι ο πατέρας της άτυχης 4χρονης δήλωσε κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό δίπλα του σημειώνοντας πως αν ο κατηγορούμενος ήθελε να συγκαλύψει την πράξη του δεν θα παραδεχόταν ότι η σορός του παιδιού βρέθηκε δίπλα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ