Ντοκουμέντο: Η κατάθεση του Παντελή Καφέ για το Ολυμπιακός-Βέροια [εικόνα] - iefimerida.gr

Ντοκουμέντο: Η κατάθεση του Παντελή Καφέ για το Ολυμπιακός-Βέροια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάθεση του Παντελή Καφέ χθες στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη έρχεται να ανατρέψει τα όσα ανέφερε στη δική του κατάθεση ο Νίκος Γεωργέας πριν λίγες ημέρες.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Βέροιας, ήταν βασικός σε εκείνο το παιχνίδι, τον Ιανουάριο του 2013. Ο Νίκος Γεωργέας στην κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι εκτός από τον ίδιο που ζήτησε αλλαγή επειδή δεν συμφωνούσε με αυτό που είχε ζητήσει ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής από τους παίκτες στο ημίχρονο (να ηττηθεί η Βέροια με σκορ 3-0) και ο Παντελής Καφές ήταν κάθετα αντίθετος, ζητώντας επίσης να αντικατασταθεί στο ξεκίνημα του 2ου μέρους.

Όμως ο Καφές με την κατάθεση που έδωσε, ξεκαθαρίζει ότι σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνο βρισκόταν για μασάζ και δεν άκουσε τίποτα από τον Λαναρή αλλά ούτε του είπαν κάτι οι συμπαίκτες του. Διαβάστε αναλυτικά την κατάθεση του Καφέ.

Ντοκουμέντο: Η κατάθεση του Παντελή Καφέ για το Ολυμπιακός-Βέροια [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παντελής Καφές κατάθεση ανακριτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ