Γιόσκα Φίσερ: Η Ελλάδα είναι για λύπηση - iefimerida.gr

Γιόσκα Φίσερ: Η Ελλάδα είναι για λύπηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό τον τίτλο «η διπλή τραγωδία της Ελλάδας», ο Γιόσκα Φίσερ έγραψε στη γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung», άρθρο για τις περιπέτειες της χώρας μας από το 2009 έως σήμερα.

Το ιδρυτικό στέλεχος των Πράσινων της Γερμανίας αποφαίνεται πως η Ελλάδα είναι για λύπηση, και σημειώνει: «Το 2009 η Ελλάδα έγινε το "πειραματόζωο" της Ευρώπης με την εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα έχει αυτή την κυβέρνηση».

Και συνεχίζει την πολεμική του, ως εξής:

«Η Ελλάδα έχει μία κυβέρνηση, η οποία αρχικά παρουσιάστηκε ως η μεγάλη ευκαιρία της Ευρώπης. Ωστόσο, αυτή την ευκαιρία δεν την εκμεταλλεύτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ . Η ελληνική κυβέρνηση προφανώς δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ της προεκλογικής εκστρατείας και της διακυβέρνησης της χώρας».

Πολύ πρόσφατα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και αντικαγκελάριος από το 1998 έως το 2005, είχε εξαπολύσει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας πως η κυβέρνησή του ζει στη χώρα των ονείρων και καλούσε τον Έλληνα πρωθυπουργό να επιστρέψει στην real politik.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιόσκα Φίσερ Αλέξης Τσίπρας λιτότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ