Ολυμπιακός: Δίνει 6 εκατ. ευρώ για τον Καρίγιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Δίνει 6 εκατ. ευρώ για τον Καρίγιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mία από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία του ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν τον Γκουίντο Καρίγιο που κάνει θραύση με την Εστουντιάντες στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους στενούς του συνεργάτες είναι ξεκάθαρη, με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να είναι αποφασισμένος να δαπανήσει περισσότερα από έξι εκατ. ευρώ για να μετακομίσει ο 23χρονος σέντερ φορ στον Πειραιά. Αυτό δείχνει τη μεγάλη επιθυμία των πρωταθλητών Ελλάδος να κάνουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή, η οποία αν πραγματοποιηθεί, θα αποτελεί και ρεκόρ επί προεδρίας Μαρινάκη. Να θυμίσουμε ότι πριν από έναν χρόνο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει έξι εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το θέμα Ρομπίνιο παραμένει ψηλά στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να έχουν πάντα τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, σε περίοπτη θέση. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει αρκετές επαφές με την πλευρά του διεθνούς άσου αλλά και η Σάντος, στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού ο Ρομπίνιο, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός καριγιο μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ