#block_Adonis: Κίνημα στο Τwitter για να μπλοκάρουν τον Αδωνι Γεωργιάδη [εικόνες] - iefimerida.gr

#block_Adonis: Κίνημα στο Τwitter για να μπλοκάρουν τον Αδωνι Γεωργιάδη [εικόνες]

 Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kαι ξαφνικά, στην τρίτη ή τέταρτη θέση των τάσεων του ελληνικού Τwitter βρέθηκε ένα hashtag που καλεί τους χρήστες του μέσου να μπλοκάρουν τον Αδωνι Γεωργιάδη.

#block_Adonis είναι το περιβόητο hashtag που προέκυψε μετά από μια αντιπαράθεση που είχε ο πρώην υπουργός Υγείας με έναν follower του. Η διαμάχη ξεκίνησε από τη μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», πέρασε στο θέμα των καρκινοπαθών και σε επιλογές που έκανε επί υπουργίας του ο Αδωνις Γεωργιάδης.

#block_Adonis: Κίνημα στο Τwitter για να μπλοκάρουν τον Αδωνι Γεωργιάδη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ατάκα που προκάλεσε τη δημιουργία του κινήματος να «μπλοκαριστεί» ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν ότι αμφισβήτησε αν όντως ο follower του ήταν καρκινοπαθής, όπως έγραφε ο ίδιος.

#block_Adonis: Κίνημα στο Τwitter για να μπλοκάρουν τον Αδωνι Γεωργιάδη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά τον σάλο και με το hashtag να σαρώνει στο Τwitter, o Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε σήμερα το πρωί: Για να το κλείσουμε το θέμα, εάν έχω κάνει λάθος και ήταν όντως καρκινοπαθής και όχι τρολ όπως φαίνεται, συγγνώμη.

#block_Adonis: Κίνημα στο Τwitter για να μπλοκάρουν τον Αδωνι Γεωργιάδη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ