Κανέλλη: Δεν θα παίξω το παιχνίδι της ΧΑ με μία μαύρη μπάλα στα μούτρα του καθενός - iefimerida.gr

Κανέλλη: Δεν θα παίξω το παιχνίδι της ΧΑ με μία μαύρη μπάλα στα μούτρα του καθενός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να ξεκινήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής , τόνισε σε δηλώσεις της έξω από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

«Πρέπει να νομιμοποιηθεί η πολιτική αγωγή, να νομιμοποιηθούν οι μάρτυρες και η δίκη να ξεκινήσει. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να ξεκινήσει η δίκη» ανέφερε.

Οταν της ζητήθηκε να πει τη γνώμη της για τη φήμη που ακούγεται, ότι δηλαδή η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση τέτοια κατά τη γνώμη μου».

Οσο για τις απειλές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στους διαδρόμους της Βουλής, η κ. Κανέλλη ήταν κατηγορηματική: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, κανένα απολύτως! Δεν θα παίξω το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής με μία μαύρη μπάλα στα μούτρα του καθενός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ