Τέλος οι Παπαβασιλείου-Βογιατζάκη από τη μεσημεριανή εκπομπή με Καμπούρη-Δούνια -Ολο το παρασκήνιο - iefimerida.gr

Τέλος οι Παπαβασιλείου-Βογιατζάκη από τη μεσημεριανή εκπομπή με Καμπούρη-Δούνια -Ολο το παρασκήνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καλά καλά περάσει ένας μήνας από τότε που η Ελενα Παπαβασιλείου «σκοτώθηκε» on air με τη Δέσποινα Καμπούρη, η πρώτη είδε την πόρτα της εξόδου από τη μεσημεριανή εκπομπή του Ε «Γυναίκες».

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Σοφία Βογιατζάκη και έτσι η εκπομπή έμεινε με δύο παρουσιάστριες.

«Όπως βλέπετε η παρέα μας έχει μικρύνει κατά πολύ. Δυστυχώς σήμερα δεν έχουμε το ζωντανό μας ημερολόγιο να μας πει την ημερομηνία και τη θερμοκρασία και δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενη για αυτό, αλλά τι να κάνουμε; Πολλές συνεργασίες αλλάζουν στην πορεία. Προσωπικά είμαι πολύ στεναχωρημένη, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ. Θα είμαστε με τη Δέσποινα εδώ, θα σας κρατάμε παρέα. Απ' όσο ξέρουμε η Έλενα συζητάει μια δική της πρόταση με το κανάλι και θα είμαστε εμείς κοντά σας, εδώ να σας κρατάμε συντροφιά», είπε η Νόνη Δούνια ενώ η Δέσποινα συμπλήρωσε: «Να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις, τις χρωστάμε στον κόσμο γιατί έχουν γραφτεί διάφορα από το πρωί. Η αγαπημένη μας Σοφία δεν μπορούσε να διαχειριστεί το χρόνο. Φανταζόταν ότι θα προλαβαίνει και την εκπομπή και το θέατρο, τη μεγάλη της αγάπη, αλλά της έγινε μια περίφημη πρόταση για μια θεατρική παράσταση φέτος το καλοκαίρι και κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε σχέση με τους χρόνους της κι έτσι λοιπόν αποφάσισε, ζήτησε από το κανάλι να αποδεσμευτεί. Για το καλό της γίνεται όλο αυτό, οπότε δεν χρειάζεται να στεναχωριόμαστε».

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη ρόλο στο κόψιμο των παρουσιαστριών έπαιξε και το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να κάνουν μια στροφή της εκπομπής προς πιο κοινωνικά θέματα, με καλεσμένους ψυχολόγους και θέματα ευ ζην και από την άλλη να περιοριστούν τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη σόουμπιζ και τα καλλιτεχνικά.

Η ανακοίνωση του σταθμού

«Ανανεωμένο concept από σήμερα για τις « Γυναίκες» του E TV!

Με περισσότερο κοινωνικό προσανατολισμό η εκπομπή ανοίγει «φακέλους» με όσα απασχολούν καθημερινά τον σύγχρονο κόσμο μας. Εξειδικευμένοι επιστήμονες αναλαμβάνουν με μόνιμες στήλες να μας ενημερώνουν για θέματα ψυχολογίας, ιατρικής και όχι μόνο, ενώ στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης ενισχύεται και η δημοσιογραφική της ομάδα.
Η Νόνη Δούνια και η Δέσποινα Καμπούρη αναλαμβάνουν πλέον το τιμόνι της εκπομπής. Οι αγαπημένες μας Σοφία Βογιατζάκη και Έλενα Παπαβασιλείου- για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία- συμφώνησαν με τη Διοίκηση του E TV ότι αποχωρούν από την εκπομπή. Η Σοφία θα αφιερώσει τον ήδη πιεσμένο χρόνο της στη μεγάλη της αγάπη το θέατρο αφού οι πρόβες για τη νέα παράσταση το «Τσακ μπαμ» έχουν ενταθεί ενώ η Έλενα παραμένει σε επαφή με το σταθμό για την υλοποίηση της πρότασης της για μια νέα εκπομπή.

Το E TV τις ευχαριστεί θερμά για την έως τώρα καλή συνεργασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ