Οικονόμου-Βρούτσης: Ισχύουν οι ισχυρισμοί Ρωμανιά για κύριες συντάξεις 300 ευρώ; - iefimerida.gr

Οικονόμου-Βρούτσης: Ισχύουν οι ισχυρισμοί Ρωμανιά για κύριες συντάξεις 300 ευρώ;

(PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έγγραφα που πιστοποιούν ότι όντως ισχύουν οι ισχυρισμού του γ.γ. του υπ. Εργασίας Γιώργου Ρωμανιά, σύμφωνα με τον οποίο οι δανειστές ζητούν ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για τις κύριες συντάξεις, ζητούν από την κυβέρνηση οι βουλευτές της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης.

Με ερώτηση προς τον κ. Πάνο Σκουρλέτη, οι βουλευτές τονίζουν ότι άκουσαν «με έκπληξη» τους σχετικούς ισχυρισμούς Ρωμανιά «στις διάφορες τηλεοπτικές του εμφανίσεις» ο οποίος μάλιστα υποστήριξε ότι με αυτό τον τρόπο «ζητούν οι δανειστές συντάξεις των 200 και 300 ευρώ!»

Οι κ.κ. Οικονόμου και Βρούτσης ρωτούν τον υπ. Εργασίας αν είναι ενήμερος αυτών των ισχυρισμών του Γενικού του Γραμματέα, αν ισχύουν όντως αυτοί οι ισχυρισμοί ενώ ζητούν «την κατάθεση των εγγράφων που πιστοποιούν μια τέτοια εξέλιξη στην διαπραγμάτευση, καθώς αποτελεί μια εντελώς διαφοροποιημένη κατάσταση για το ασφαλιστικό μας σύστημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ