Τι κατέθεσε στον ανακριτή ο 70χρονος που φιλοξενούσε τη μητέρα της μικρής Αννυς - iefimerida.gr

Τι κατέθεσε στον ανακριτή ο 70χρονος που φιλοξενούσε τη μητέρα της μικρής Αννυς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε τη Δευτέρα ο 70χρονος που κατηγορείται ότι επιβεβαίωσε ψευδώς στις Aρχές τα όσα είχε πει αρχικά η μητέρα της Αννυς, ότι δηλαδή τις ημέρες που εκείνη ήταν στη Γερμανία την κρατούσε μια φίλη της από τη Βουλγαρία ονόματι Σύλβια.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας πως εξυπηρέτησε τον πατέρα της μικρής που του το ζήτησε χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την τύχη του παιδιού. Σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο ανακριτικό γραφείο ζήτησε συγγνώμη για τη πράξη του.

Ο 70χρονος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας και η μητέρα του 27χρονου παιδοκτόνου, ο οποίος αύριο μαζί με τη σύντροφό του και μητέρα της μικρής Αννυς δικάζονται στο αυτόφωρο για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Στην κατοχή τους είχε βρεθεί μικροποσότητα χαπιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ