Και ο Αλευράς «καρφώνει» την κυβέρνηση - iefimerida.gr

Και ο Αλευράς «καρφώνει» την κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα καρφιά τους στο σταυρό του μαρτυρίου που κουβαλούν τα κυβερνητικά στελέχη, δε διστάζουν να προσθέτουν καθημερινά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Τελευταίο παράδειγμα; Του πρώην υφυπουργού επί κυβερνήσεων Σημίτη, Νάσου Αλευρά, ο οποίος κάλεσε σήμερα με συνέντευξή του στη ΝΕΤ, το κόμμα του να επανατοποθετηθεί ενώπιον των ψηφοφόρων του. «Νομίζω ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα και με δεδομένο ότι θα χρειαστούν νέα μέτρα η κυβέρνηση πρέπει να επανατοποθετήσει στρατηγικά τον ίδιο της τον εαυτό μέσα στην πολιτική συζήτηση. Πρέπει να εξηγήσει με απόλυτη σαφήνεια και να δώσει την πλήρη εικόνα των δημόσιων οικονομικών» ανέφερε ο βουλευτής της Α΄Αθήνας.

Μάλιστα, βαδίζοντας στη γραμμή που χάραξε προ ημερών ο Ανδρέας Λοβέρδος, σύμφωνα με την οποία δεν έχει ειπωθεί όλη η αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάλεσε τους έχοντες ευήκοα ώτα να ανακρούσουν πρύμναν.

«Αυτή η τακτική που ακολουθήθηκε τους προηγούμενους μήνες ήταν λάθος και στοίχισε και πολιτικά στην κυβέρνηση. Δηλαδή, η τακτική του να δίνουμε έναν τόνο αισιοδοξίας για τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας και να μεταφέρουμε στην κοινή γνώμη μια εικόνα, ότι τα πράγματα φτάνουν στο τέλος και τα χειρότερα πέρασαν, νομίζω ήταν λάθος και έβλαψε πολιτικά την κυβέρνηση. Πρέπει να δοθεί με ειλικρίνεια όλη η εικόνα της κατάστασης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ