Στον ανακριτή και ο Παντελής Καφές ως μάρτυρας - iefimerida.gr

Στον ανακριτή και ο Παντελής Καφές ως μάρτυρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη βρέθηκε ο Παντελής Καφές προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια, το οποίο θεωρείται ύποπτο προς χειραγώγηση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βεροιας, αγωνιζόταν βασικός στο συγκεκριμένο ματς όταν σύμφωνα με τις καταθέσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Νίκου Γεωργέα, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Λαναρής, ζήτησε να χάσουν και το ματς να λήξει με περισσότερα από 2,5 τέρματα.

Ο Καφές ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του Γεωργέα αντέδρασε και ζήτησε να αντικατασταθεί όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του 2ου ημιχρόνου. Επειδή ακριβώς έγινε και η αναφορά στο όνομά του, γι' αυτό ο κ.Ανδρεάδης έκρινε σκόπιμο να τον καλέσει ως μάρτυρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παντελής Καφές Βέροια ανακριτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ