Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς της δίκης της ΧΑ σε άλλη αίθουσα - iefimerida.gr

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς της δίκης της ΧΑ σε άλλη αίθουσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο μεταφοράς της δίκης των κατηγορουμένων της ΧΑ σε άλλη δικαστική αίθουσα ο υπουργός Δικαιοσύνης, εφόσον, ωστόσο, ζητηθεί κάτι τέτοιο από την πρόεδρο του δικαστηρίου κυρία Μαρία Λεπενιώτη.

Σήμερα ο υπουργός είχε συνάντηση με φορείς του Κορυδαλλού αλλά και με εκπροσώπους της πολιτικής αγωγής οι οποίοι επέμειναν στο ζήτημα της μεταφοράς με κυρίαρχο το δήμο Κορυδαλλού, καθώς οι εξετάσεις των μαθητών είναι προ των πυλών.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παρασκευόπουλου έχει ως εξής:

«Αναγνωρίζω την οξύτητα των προβλημάτων που δημιουργούνται τόσο εντός της αίθουσας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η δίκη μελών της Χρυσής Αυγής όσο και στον περιβάλλοντα χώρο της.
Για το λόγο αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί η κατασκευή νέας αίθουσας η οποία θα είναι έτοιμη στις αρχές του Σεπτέμβρη 2015. Εφόσον η διευθύνουσα τη δίκη ζητά άλλη αίθουσα, είμαι έτοιμος να φροντίσω για τη σχετική μετάθεση, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη εφικτή λύση στο μεσοδιάστημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίκη ΧΑ δίκη Χρυσής Αυγής Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ