Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 11 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς με το πέρασμα του Άρη (κυβερνήτη πλανήτη σας) στους Διδύμους , τελειώνει μια περίοδος που η αγοραστική σας μανία ήταν μεγάλη! Τώρα λοιπόν ξεκινά ένα δίμηνο, ως το τέλος σχεδόν Ιουνίου, που θα έχετε ατελείωτες μετακινήσεις, πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά), πολλές δουλειές και υποχρεώσεις (με αρκετές από αυτές να είναι και εκνευριστικές), που δεν θα προλαβαίνετε να κοιμηθείτε που λέει ο λόγος, ενώ και οι εντάσεις ενδεχομένως να μην σας λείπουν. Θα πρέπει λοιπόν στη διάρκεια αυτού του διμήνου να είστε προσεκτικοί, να μην τρέχετε όταν οδηγείτε και να μην εκφέρετε τον λόγο σας βιαστικά και χωρίς σκέψη γιατί μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οι οικογενειακές καταστάσεις εξακολουθούν να σας απασχολούν, ενώ μπορεί σήμερα να δεχθείτε την βοήθεια των φίλων σας.

Ταύρος

Ταύροι μου, με τον Άρη να εγκαταλείπει πλέον το ζώδιό σας, τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν άμεσα, ενώ θα κάνετε κοντινά, σύντομα ταξιδάκια με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξακολουθείτε βέβαια να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις, καθώς δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες υπερβολές. Σήμερα, η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Γενικώς, ξεκινά μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας θέματα, τόσο τα τρέχοντα όσο και αυτά που σχετίζονται με οφειλές προς τρίτους( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες).

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι, καθώς ο Άρης εγκαταλείπει πλέον τον Ταύρο (το προηγούμενο από εσάς ζώδιο) θα μάθετε πολλά από όσα –θετικά ή αρνητικά -είχαν διαδραματιστεί παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα και είχαν σχέση είτε με την συλλογική δουλειά είτε με το φιλικό σας περιβάλλον. Το πέρασμα του Άρη στο δικό σας ζώδιο σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχετε γενικότερα τα θέματα που σας απασχολούν, αποφεύγοντας, ιδίως ως το τέλος της εβδομάδας, να δημιουργήσετε εντάσεις ,κυρίως όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, ενώ θα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές. Για τους Διδύμους που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσετε κάποια πολύ σημαντικά σχέδιά σας. Ο Δίας εξακολουθεί να ευνοεί θέματα της καθημερινής ζωής αλλά και οικονομικά θέματα για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Ιουνίου.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, η Αφροδίτη που συνεχίσει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σας χαρίζει γοητεία και χάρη, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Όμως, η νέα θέση του Άρη δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς, επηρεάζοντας κυρίως τον τομέα της εργασίας ή ακόμη και της υγείας σας. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Σήμερα, παρά το γεγονός ότι τα οικονομικά σας μπορεί να ευνοηθούν, ασχοληθείτε με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας ζήτημα. Προσπαθήστε, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Ιουλίου, να ελέγξετε την τάση που έχετε να αλλάξετε πολλά από τη ζωή σας, αν δεν είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα αυτής της ανάγκης θα είναι διαρκείας και προς όφελός σας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες, με τον Άρη να αποχωρεί επιτέλους από τον Ταύρο, μια θέση που είχε φέρει εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, και να περνά στους Διδύμους, θα έχετε καυτές συζητήσεις με τους φίλους σας ή πάνω σε θέματα που αφορούν συλλογική προσπάθεια. Όμως, τα πράγματα γενικότερα είναι καλύτερα από ότι το προηγούμενο διάστημα, ενώ οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Δώστε την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς σε κάποια θέματα που τα αφορούν έρχονται κάποιες αλλαγές οι οποίες είναι θεαματικές. Σήμερα, με την Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο διαμορφώνεται ένα ευχάριστο κλίμα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Τα επαγγελματικά εξακολουθούν να σας απασχολούν, αλλά με τις εντάσεις σιγά σιγά να καταλαγιάζουν. Ο Δίας συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και χωρίς προβλήματα να ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Αυγούστου, υποσχόμενος πολλές εξελίξεις.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους, που μέχρι τώρα σας βοηθούσε να προωθήσετε τις σπουδές, τις νομικές σας υποθέσεις ή τα ταξίδια, επηρεάζει πλέον τον επαγγελματικό σας τομέα. Όσοι είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε όλη αυτή εβδομάδα καθώς μπορεί να δημιουργηθούν σημαντικές εντάσεις, ενώ, ιδιαίτερα γύρω στην Τετάρτη, μπορεί να υπάρξουν τόσο οικογενειακά όσο και επαγγελματικά θέματα. Θα έχετε ωστόσο την βοήθεια των φίλων σας. Προωθήστε σήμερα ένα εργασιακό σας ζήτημα. Η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο βοηθά τα σχέδια που έχετε για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.

Ζυγός

Η νέα, σημαντική θέση του Άρη, είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς τους Ζυγούς! Αν και στα μέσα της εβδομάδας μια συζήτηση ή ένα ταξίδι μπορεί να πάρουν έναν απρόοπτο δρόμο, γενικότερα, το δίμηνο της παρουσίας του Άρη στους Διδύμους, σας ανοίγει δρόμους, για ταξίδια στο εξωτερικό, για επαφές και για συζητήσεις με ευχάριστα αποτελέσματα για εσάς. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς τελειώνει μια περίοδος που μπορεί να είχατε κάποιες διαφορές με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ τώρα θα πρέπει να αγωνιστείτε για ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα. Για όσους είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, επαφές και συναντήσεις αλλά και για την συναισθηματική σας ζωή. Η κοινωνική ζωή σας είναι ευχάριστη, αρκεί βεβαίως να προσέχετε τις υπερβολές.

Τοξότης

Η νέα θέση του Άρη είναι κάπως προβληματική για εσάς τους Τοξότες, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Προσέχετε, μπορεί να δημιουργηθούν κάποια ρήγματα στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αντίθετα, τα οικονομικά σας θέματα φαίνεται να ευνοούνται. Οι Τοξότες του Νοεμβρίου μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Αρχίζει τώρα μια περίοδος που εσάς τους Αιγόκερους θα σας απασχολήσουν άμεσα θέματα υγείας ή εργασίας. Ειδικά στα μέσα της εβδομάδας να είστε πολύ προσεκτικοί, διαφυλάξτε την υγεία σας και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρούσεις με τα πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Οι σχέσεις σας αντίθετα, μπορεί να έχουν ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους ξεκινά μια περίοδος δράσης, ενώ σήμερα, με την σελήνη στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι σας απασχολεί. Η νέα θέση του Άρη είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς, μπορεί να σας φέρει πολλά καλά σε θέματα δημιουργικότητας, σε θέματα των παιδιών ή στις προσωπικές σας σχέσεις! Θα πρέπει βέβαια να ρίξετε λίγο τους τόνους και να αποφύγετε να πιέσετε ή να συγκρουστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Ιχθύς

Για τους Ιχθύς που είστε γεννημένοι τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα πιεστική, τόσο για τα επαγγελματικά σας θέματα όσο και για την κοινωνική σας ζωή. Προσέχετε λοιπόν και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει τώρα ένα νέο δρόμο. Αντίθετα, όσοι έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο είστε σε μια ιδιαίτερα καλή φάση!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ