Grey's Anatomy: Σάλος με το «θάνατο» του «Ντέρεκ» - iefimerida.gr

Grey's Anatomy: Σάλος με το «θάνατο» του «Ντέρεκ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή των θαυμαστών του Grey's Anatomy έχει προκαλέσει ο ξαφνικός «θάνατος» του ιατρού Ντέρεκ Σέπαρντ, κατά κόσμον Πάτρικ Ντέμπσεϊ, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του 11ου κύκλου.

Οι φανατικοί της σειράς, όπως φαίνεται, το πήραν κατάκαρδα και μαζεύουν υπογραφές για να γυρίσει ο «McDreamy» στις οθόνες τους.

«Γιατί Σόντα (σ.σ η παραγωγή Σόντα Ράιμς); Γιατί; Γιατί το έκανες αυτό σε εμάς; Δεν το αξίζαμε. Είναι σαν να σκοτώθηκε ο Πρόεδρος του Grey's Anatomy» έγραψε η Κόρτνεϊ Γουίλιαμς στην επιστολή διαμαρτυρίας που συνέταξε και την οποία υπογράφουν πάνω από 22.000 χρήστες του Διαδικτύου.

Η επιθυμία των θαυμαστριών, ωστόσο, δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα με τον «Ντέρεκ» να βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο και να χαλαρώνει. Δημοσιεύματα, μάλιστα, τον θέλουν να συζητά για μια δραματική σειρά με θέμα αγώνες αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρικ Ντέμπσεϊ θάνατος Grey's Anatomy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ