H Νάταλι Πόρτμαν δηλώνει ανήσυχη γιατί είναι Εβραία και ζει στο Παρίσι - iefimerida.gr

H Νάταλι Πόρτμαν δηλώνει ανήσυχη γιατί είναι Εβραία και ζει στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αμερικανίδα σταρ, η οποία γεννήθηκε στα Ιεροσόλυμα αλλά ζει στο Παρίσι με τον χορογράφο σύζυγό της Benjamin Millepied, μίλησε για την καινούρια ζωή της στην πόλη του φωτός.

Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter -στο περιοδικό γίνεται λόγος για άνοδο του αντισημιτισμού στη Γαλλία- την ρώτησαν αν αισθάνεται «νευρική» σαν Εβραία που ζει στο Παρίσι και απαντά θετικά. Προσθέτει αμέσως:
«Ναι, νιώθω νευρική σαν Εβραία στο Παρίσι. Αλλά θα ένιωθα νευρική αν ήμουν μαύρη και ζούσα στις ΗΠΑ. Θα ένιωθα νευρική αν ήμουν μουσουλμάνα σε πολλά μέρη του κόσμου..
Η ηθοποιός αναφέρεται μάλιστα στις πολιτισμικές διαφορές ανάμεσα στην Αμερική και στη Γαλλία κα δηλώνει ότι «νιώθει σαν καπιταλίστρια», παρά τις αριστερές ευαισθησίες της γιατί «εδώ η σοσιαλιστική διαφορά είναι εμφανής» και χαρακτηρίζει «φαινόμενο» τις διαδηλώσεις οι οποίες, όπως λέει, «δεν είναι ένα απλό στερεότυπο».
Στην ίδια συνέντευξη η Πόρτμαν δηλώνει «πολύ, πολύ εκνευρισμένη που ξανακέρδισε τις εκλογές ο Νετανιάχου».

H Νάταλι Πόρτμαν δηλώνει ανήσυχη γιατί είναι Εβραία και ζει στο Παρίσι  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάταλι Πόρτμαν εβραία Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ