«Οχι» Παπαδημούλη σε δημοψήφισμα - iefimerida.gr

«Οχι» Παπαδημούλη σε δημοψήφισμα

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που το σενάριο δημοψηφίσματος διχάζει την κυβέρνηση, ο Δημήτρης Παπαδημούλης εκφράζει την άποψη πως «δεν θα χρειαστεί».

Μιλώντας στον Ant1, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει εντολή του λαού και δεν χρειάζεται την προσφυγή στις κάλπες.

«Ο Τσίπρας έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού να προχωρήσει με τόλμη, με ειλικρίνεια. Δεν θα χρειαστεί δημοψήφισμα, ο τελευταίος Ελληνας που θα ήθελε δημοψήφισμα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, η χώρα χρειάζεται λύσεις και όχι κάλπες και η εντολή προς τον Τσίπρα είναι να κυβερνήσει και να ξεφύγει η χώρα από τη θέση που την έφερε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», δήλωσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η συμφωνία με τους εταίρους είναι η μόνη λύση, ακόμα και αν είναι «μέτρια ικανοποιητική».

«Και τους δανειστές και την ελληνική κυβέρνηση τη συμφέρει η συμφωνία. Είναι μονόδρομος η συμφωνία γιατί η ρήξη είναι πολύ ακριβή και οδυνηρή για όλους. Ακόμα και μια σχετικά μέτρια ικανοποιητική συμφωνία είναι καλύτερη από τη ρήξη και για τους δανειστές και για την Ελλάδα», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ