Ο Ντάισελμπλουμ ελπίζει πως ο Βαρουφάκης δεν θα εμφανιστεί καθυστερημένος, συνοδευόμενος από κάμερες - iefimerida.gr

Ο Ντάισελμπλουμ ελπίζει πως ο Βαρουφάκης δεν θα εμφανιστεί καθυστερημένος, συνοδευόμενος από κάμερες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aποφασισμένος να αντιδράσει είναι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ αν ο Γιάνης Βαρουφάκης εμφανιστεί ξανά με καθυστέρηση 30 λεπτών και συνοδευόμενος από κάμερες, σύμφωνα με το Politico.

Στο ενημερωτικό mail με τις κυριότερες ειδήσεις που στέλνει το politico, μεταξύ δηλώσεων, ειδήσεων και παραπομπής στα σημαντικότερα άρθρα της ημέρας, αναγράφεται και το εξής: «Ο Ντάισελμπλουμ ελπίζει ότι ο Ελληνας ομολογοός του Βαρουφάκης, δεν θα εμφανιστεί με καθυστέρηση 30 λεπτών σήμερα και με ένα συνεργείο με κάμερες πίσω του, αναγκάζοντας τον να διακόψει τη συνεδρίαση... όπως έγινε στο δεύτερο Eurogroup νωρίτερα φέτος.»

Οπως είχε γράψει το Dow Jones, τον Φεβρουάριο ο κ. Βαρουφάκης είχε εμφανιστεί με καθυστέρηση 20 λεπτών στη συνεδρίαση, ενώ τον ακολουθούσε μια κάμερα καθώς μιλούσε ο Ντράγκι. Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ διέκοψε τον Ντράγκι και ζήτησε θυμωμένα από τον καμεραμάν να φύγει, είχαν μεταφέρει στο πρακτορείο αξιωματούχοι που βρίσκονταν στην αίθουσα. Η είδηση είχε γρήγορα αναπαραχθεί σε όλα τα μέσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ