«Καρφιά» Παπανδρέου για το σόου Πάγκαλου στο «MEGA» - iefimerida.gr

«Καρφιά» Παπανδρέου για το σόου Πάγκαλου στο «MEGA»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανερά ενοχλημένο είναι το Μέγαρο Μαξίμου από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου ο οποίος δήλωσε στο Mega πως δεν έχει να πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων. Η τοποθέτησή του αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ενώ εξοργισμένος είναι και ο έτερος αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θεώρησε ότι η δήλωση Πάγκαλου έμμεσα ενισχύει το κίνημα «Δεν πληρώνω»

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου ο κ.Παπανδρέου είπε:

«Θέλω να τονίσω για άλλη μία φορά την ανάγκη εθνικής ενότητας, γιατί είμαστε σε κομβικό σημείο, σε μια κρίσιμη μάχη. Να συμβάλουν όλοι, λοιπόν, στην ομαλή οικονομική και κοινωνική ζωή, αλλιώς, μόνο τον εαυτό μας πληγώνουμε. Και αυτό πρέπει να κάνουμε ως καθήκον όλοι, και κυβέρνηση, και κόμματα, και κοινωνικοί εταίροι, και Δικαιοσύνη, και πολίτες». Και προσέθεσε: «Οι κραυγές και οι κορόνες δεν ωφελούν κανέναν, ούτε από τα άλλα κόμματα, ούτε από τα Μέσα Ενημέρωσης. Δεν πρέπει να καπηλεύεται κανένας τον πόνο του ελληνικού λαού, τον οποίο εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Και τον αισθανόμαστε περισσότερο από όσους φωνάζουν, γιατί εμείς υπεύθυνα λαμβάνουμε τις δύσκολες αποφάσεις που απαιτούν μέγιστη ψυχική δύναμη και όχι την ευκολία της φυγόπονης μεγαλοστομίας. Δεν χρειάζεται κανένας να αναμοχλεύει τα πάθη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ