«Λύτρωσε» την Ατλέτικο ο Τόρες [βίντεο] - iefimerida.gr

«Λύτρωσε» την Ατλέτικο ο Τόρες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Βαλένθια και έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με τη Λεβάντε. Βασικός αγωνίστηκε ο Λουκάς Βύντρα.

Η μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται στην Ισπανία με την Ατλέτικο να διατηρεί το προβάδισμα έναντι της Βαλένθια αλλά να μην μπορεί να αυξήσει την απόστασή της μετά τη χθεσινή ισοπαλία που έφεραν οι «νυχτερίδες» κόντρα στη Ρεάλ.

Η Λεβάντε προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους «ροχιμπλάνκους» να φτάνουν σε ισάριθμες περιπτώσεις στην ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαράλ στο πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Σικέιρα. Η Λεβάντε στο 2ο μέρος βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ούτσε στο 63' και τελικά ο Φερνάντο Τόρες ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας, σκοράροντας για το τελικό 2-2 στο 80ο λεπτό.


All Goals - Levante UD ( 2-2 ) Atlètico Madrid... από themostscorers

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατλέτικο Μαδρίτης Λεβάντε Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ