Ετσι φαντάζονταν κάποτε οι γυναίκες τον ιδανικό άνδρα -Ατελείωτη η λίστα των απαραίτητων προσόντων - iefimerida.gr

Ετσι φαντάζονταν κάποτε οι γυναίκες τον ιδανικό άνδρα -Ατελείωτη η λίστα των απαραίτητων προσόντων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προηγούμενη εβδομάδα προκάλεσε πολλές συζητήσεις η διαπίστωση ότι οι γυναίκες πλέον δεν θέλουν άνδρες με γραμμωμένους κοιλιακούς, αλλά με... κοιλίτσα.

Το συμπέρασμα βγήκε από ένα λογαριασμό στα social media, όπου άνδρες ποζάρουν περήφανοι για τη μεγάλη τους κοιλιά και σίγουρα η είδηση προκάλεσε μεγάλη χαρά σε εκείνους που βαριούνται να σηκωθούν από τον καναπέ και να ιδρώσουν στο γυμναστήριο.

Πώς ήθελαν όμως κάποτε οι γυναίκες τον άνδρα; Το 1956 το LIFE δημοσίευε επίσημη έρευνα που έγινε ανάμεσα σε νεαρές Αμερικανίδες, οι οποίες απαντούσαν τι ψάχνουν σε ένα σύζυγο.

«Η βασική δουλειά σχεδόν κάθε γυναίκας είναι να διαλέξει τον άνδρα που θα παντρευτεί», έγραφε τότε το περιοδικό. Ποια ήταν λοιπόν τα προσόντα που αναζητούσαν; Ηθελαν κάποιον ψηλό, γαλανομάτη και αθλητικό τύπο αρχικά, σε ό,τι αφορά τα εξωτερικά χαρίσματα του τέλειου άνδρα.

Επίσης όμως, ο ιδανικός άνδρας- εκείνη την εποχή- ήταν κάποιος που εμπλεκόταν στα κοινά, βοηθούσε στο σπίτι, ήταν «διαβασμένος» και είχε σταθερή δουλειά. Αντιθέτως, τότε οι γυναίκες δεν ήθελαν ούτε να ακούν για κτητικούς, εγωιστικούς, αγενείς, αυταρχικούς άνδρες, που αρνούνται να επισκεφτούν συγγενείς και φίλους.

Ακόμη, ο σωστός άνδρας πρέπει να ασχολείται με τα αθλήματα, να έχει ενεργό ρόλο στο σπίτι είτε πρόκειται για τις δουλειές του νοικοκυριού είτε για μαστορέματα και τον κήπο, πρέπει να πηγαίνει τη σύζυγό του για χορό, να είναι καλός συζητητής και να του αρέσει η ξυλουργική, γιατί τότε στα μάτια των γυναικών αυτό ήταν το ιδανικό χόμπι για ένα αρσενικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τέλειος άνδρας προσόντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ