Στο νοσοκομείο εισήχθη η Νανά Παλαιτσάκη [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο εισήχθη η Νανά Παλαιτσάκη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νοσοκομείο των Αθηνών νοσηλεύεται από το πρωί του Σαββάτου η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη.

Η κ. Παλαιτσάκη, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τη θέα του δωματίου της την ώρα που χάραζε.

Στο νοσοκομείο εισήχθη η Νανά Παλαιτσάκη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο λόγος της παρουσίας της στο «Ερρίκος Ντυνάν»; Όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, χρειάζεται να νοσηλεύεται περίπου μία φορά τον μήνα, εξαιτίας μίας σπάνιας μετάλλαξης στον νώτιο μυελό την οποία φέρει ο οργανισμός της.

Μάλιστα, είχε περιγράψει αυτή την περιπέτειά της στο περιοδικό «Εγώ», λέγοντας: «Από το 2009 και μετά άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζομαι την καθημερινότητα. Ευχαριστώ πάρα πολύ την τύχη μου που μου προέκυψε σημαντικό πρόβλημα υγείας. Μπόρεσα να καταλάβω ότι η ζωή είναι στιγμές, όπως και την αξία αυτού που έγραφαν οι χίπις στα Μάταλα: "Ζήσε το τώρα και όχι το αύριο"».

Και συμπλήρωνε: «Αυτή την εποχή που όλοι ζουν με την αγωνία μη χάσουν το σπίτι ή το αυτοκίνητό τους, εμένα με γειώνει ότι κάθε μήνα πάω στο νοσοκομείο. Είναι η υπενθύμισή μου για το πόσο ευγνώμονες πρέπει να είμαστε για αυτά που έχουμε. Το ότι τα παιδιά μας είναι υγιή, ότι έχουμε την όρασή μας ή έναν φίλο για να πάμε για καφέ... Τίποτα από αυτά δεν είναι αυτονόητο ή δεδομένο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νανά παλαιτσάκη νοσοκομείο μυελός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ