Νέο Skoda Superb: αναβαθμισμένο, σούπερ άνετο και high tech [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο Skoda Superb: αναβαθμισμένο, σούπερ άνετο και high tech [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καινούργιο Superb, η νέα ναυαρχίδα της Skoda, δεν έχει αποκτήσει μόνο μια σύγχρονη εμφάνιση, που χάρη στις πιο έντονες γωνίες του αμαξώματός το κάνουν να δείχνει και πιο upper class. Ενισχύει ακόμα περισσότερο την πρακτική, την οικογενειακή του αν θέλετε διάσταση, προσφέροντας καταρχήν ακόμα μεγαλύτερους χώρους.

Έτσι η άνεση στο εσωτερικό του κινείται όχι στα πλαίσια της μεσαίας κατηγορίας στην οποία ανήκει αλλά της μεγαλύτερης, με αποτέλεσμα οι επιβάτες του, ακόμα και αν είναι όλοι μπασκετμπολίστες να μην αισθάνονται σε καμία περίπτωση πιεσμένοι. Φυσικά δεν θα αντιμετωπίσουν και κανένα πρόβλημα με τις αποσκευές τους, καθώς η μικρότερη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ του είναι τα εντυπωσιακά 625 λίτρα. Που φτάνουν μέχρι και τα 1.760, ενώ το μήκος φόρτωσης των 3,1 μέτρων δεν θα σας προβληματίσει ούτε με τα μεγαλύτερα κομμάτια που τυχόν θα πάρετε από το IKEA.

Ταυτόχρονα το νέο Superb διαθέτει και μια σύγχρονη και ιδιαίτερα οικονομική γκάμα κινητήρων. Από αυτή το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά παρουσιάζει ο diesel των 1.600 κυβικών και των 120 ίππων, που στην έκδοση Green Line έχει επίσημη μέση κατανάλωση 3,7 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα στα σύνολα βενζίνης τη βάση την αποτελούν οι 1.4 TSI με τους 125 και τους 150 ίππους αντίστοιχα.

Φυσικά το νέο Superb είναι εξοπλισμένο με όλα τα διαθέσιμα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, που υποβοηθούν το έργο του οδηγού και αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο της ενεργητικής ασφάλειας. Συστήματα, όπως το Blind Spot Detection, που προειδοποιεί για τυχόν οχήματα που βρίσκονται στις τυφλές γωνίες του Superb και μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί στο βίντεο που ακολουθεί.

Νέο Skoda Superb: αναβαθμισμένο, σούπερ άνετο και high tech [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Νέο Skoda Superb: αναβαθμισμένο, σούπερ άνετο και high tech [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Νέο Skoda Superb: αναβαθμισμένο, σούπερ άνετο και high tech [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Νέο Skoda Superb: αναβαθμισμένο, σούπερ άνετο και high tech [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Νέο Skoda Superb: αναβαθμισμένο, σούπερ άνετο και high tech [βίντεο] | iefimerida.gr 4
Νέο Skoda Superb: αναβαθμισμένο, σούπερ άνετο και high tech [βίντεο] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Skoda αυτοκίνητο ναυαρχίδα εταιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ